Lucruri ce ne usureaza viata acasa

Fiecare dintre noi incercam sa investim in produse pentru casa de buna calitate si care sa ne ofere un plus de confort in fiecare zi. Cu noua tehnologie, lucrurile pot fi mult mai usoare, viata moderna ofera avantaje si solutii pentru toate planurile. Lumea alearga dintr-o parte in alta, iar timpul pare ca trece mai repede ca niciodata, de aceea alternativele care sunt oferite pentru o viata aglomerata si ideea de a face mai multe lucruri in acelasi timp sunt binevenite pentru fiecare casa.  Raspunsul se afla la produsele smart care ne usureaza viata de acasa si economisesc din timp, cum sunt si urmatoarele dispozitive:

iRobot Brava Jet

Fiecare doamna sau domn are zile cand face curatenie din placere sau din necesitate, fara prea multa tragere de inima.  Pentru curatenia in casa e nevoie de un anumit efort, dar daca ai un mop inteligent iRobot Braava Jet, curatenia se va simplifica. Va fi de ajutor sa mature, sa stearga si sa spele pardoseala din baie, bucatarie,  dormitoare si sufragerie. Cu ajutorul aplicatiei iAdapt 2.0 vei avea un control total asupra mopului inteligent si ii vei putea stabili de pe telefon traseul din casa pentru curatenie.

Broadlink hub

O telecomanda universala, broadlink hub, poate inlocui toate telecomenzile din casa. Cu un dispozitiv simplu, vei avea control total asupra unui model de intrerupator wifi Livolo,  asupra dispozitivelor electrocasnice, asupra aerului conditionat,  televizor, DVD, etc. Viata la casa este mai usoara si mai confortabila cu broadlink hub, printr-un control vocal o sa poti aprinde sau stinge lumina sau poti sa setezi orele de functionare ale unui intrerupator wifi Livolo.  Nu mai este nevoie sa te intorci din drum sa verifici daca ai oprit sau nu luminile si celelalte aparate electrocasnice. Cu ajutorul unei telecomenzi broadlink hub, vei beneficia de un ambient confortabil in care o sa poti monitoriza temperatura si umiditatea din casa,  iar cu modelul de intrerupator wifi Livolo nu vei irosi mai mult curent decat o sa fie nevoie.

Incuietoarea inteligenta Nuki Comba

Siguranta casei trebuie luata in considerare inca de la inceputul mutarii in ea. Pachetul de incuietoare Nuki Comba functioneaza cu bluetooth si wifi, iar inchiderea si deschiderea usilor casei se face printr-o simpla atingere si recunoastere a telefonului mobil personal. Poti verifica regulat cine intra sau pleaca din casa atunci cand te afli in alta parte, iar grija cheilor de la casa uitate la serviciu, nu mai este o problema. 

GSM PGST PG-106 WIFI

Sistemul de alarma pentru orice scapari de gaze, fum sau monoxid de carbon, este important pentru fiecare casa.  Este un produs eficient si comod, care poate fi conectat prin wireless la aplicatia telefonului mobil, unde poti verifica, controla prizele si aparatele electrocasnice si primii notificari daca este ceva neinregula in casa. 

      Traim în lumea avansata a tehnologiei, unde ne sunt aduse beneficii si solutii pentru toate planurile. Acasa trebuie sa fie mediul cel mai sigur, unde sa avem cele mai optime conditii de trai, confort si siguranta, iar timpul care trece si asa parca prea repede, e nevoie sa fie economisit cel putin in lucrurile care tin de casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *