Primele lucruri pe care trebuie sa le faci cand te muti intr-o casa noua

Emotiile inaintea mutarii sunt mari, agitatia o imparti cu toti membrii familiei si vrei ca totul sa fie perfect in noua ta casa si sa nu uiti sau sa pierzi ceva lucruri in stresul schimbarilor. Mutarea poate fi coplesitoare si epuizata, iar timpul poate fi limitat pentru aceasta organizare, dar te impaci cu gandul ca noua ta locuinta e ceea ce ti-ai dorit. O data mutati in casa la care ati visat trebuie sa urmati cativa pasi pentru ca totul sa decurga perfect inca de la inceput.

1.  Verificarea instalatiilor

In agitatia mutarii, lasa toate verificarile pentru prima zi in  care te-ai mutat definit in noua locuinta.  Alegand case de vanzare Iasi,  poti  cere ajutorul unui dezvoltator imobiliar Iasi pentru ati arata toate detaliile locuintei, incepand de la instalatia electrica, apa si gaze, pentru a stii unde se gasesc panourile de a inchide sau deschide sursa in urma unei spargeri de tevi, inundatie etc.

2. Bani cash

Chiar daca obisnuiesti sa ti bani pe card sau cele mai importante sume se gasesc acolo, nu uita sa ai la indemana si niste bani cash. Unele detalii se pot uita, dar in cazul in care ai fost ajutat de o companie pentru mutarea lucrurilor, nu uita ca plata va fi facuta cash.

3. Pornirea utilitatilor

Alege un dezvoltator imobiliar Iasi dintr-o zona cu o constructie de case de vanzare Iasi de calitate si cu recenzii bune. Calitatea unei constructii si confortul tau depinde de un dezvoltator imobiliar, inca din prima zi porneste toate utilitatile, apa, gaz, lumina, verifica aparatele de uz casnic, alarmele de gaze daca sunt conectate etc.

4. Animalele de companie

O data gasita locuinta potrivita din aceste case de vanzare Iasi, agitatia continua si pentru animalul sau animalele tale de companie. Dupa ce te muți, asigura o camera pentru animalul tau de companie, unde sa aiba  toate cele necesare, ca sa fie  ferit de zgomotul despachetarilor si a punerii in ordine a lucrurilor.

5. Siguranta casei

Un dezvoltator imobiliar Iasi iti va putea spune toate detaliile despre noua ta locuinta, materialele, suprafata, beneficiile etc. Trebuie 6 stii inca de la inceput daca esti primul ei proprietar sau nu. In cazul in care a mai locuit cineva inainte, indicat e sa schimbi incuietoarea de la usa,  pentru a te asigura pe viitor ca nu mai exista o alta dublura la vechii proprietari. Daca ai cautat case de vanzare Iasi cu sisteme de alarma in caz de patrundere prin efractie,  cere ajutorul instalarii lor si explicarea modului in care  functioneaza.

Intr-un complex rezidential mare, un dezvoltator imobiliar Iasi are toate sansele sa construiasca casa potrivita nevoilor tale, casa primitoare si utilata dupa necesitatile fiecaruia. Chiar daca stresul procesului de schimbari poate dura o perioada mai lunga sau mai scurta de timp, o data ajuns in noua casa, elibereaza-te de stres si da startul pregatirilor pentru sederea ta de durata. Cu atentie si rabdare si implicarea si a celor mai mici membrii ai familiei, dezpachetarea, organizarea si amenajarea va decurge armonios si fara intarzieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *