Cum aleg serviciile de curățenie și igienizare pentru spații închise ?

Spațiile închise au fost întotdeauna deliciul rozătoarelor, insectelor și al virusurilor. Indiferent de cât de tare am încerca, este aproape imposibil să scăpăm de toate aceste probleme de unii singuri. Nici nu e de mirare, dat fiind faptul că virusurile și bacteriile nu se văd, iar șoarecii și șobolanii se ascund în cele mai inaccesibile locuri. Cu toate acestea, există firme care oferă servicii DDD in Constanta și care te pot asigura că întregul tău spațiu este bine pus la punct. Rămâi alături de noi și descoperă cum se aleg serviciile de curățenie și igienizare pentru spații închise!

1. Dezinfecția

Unele dintre cele mai periculoase aspecte pentru organismul uman sunt virusurile și microbii. Orice bacterie care stă pe suprafețe sau în aer poate intra rapid în corpul uman, afectând imunitatea chiar și a celei mai sănătoase persoane. De aceea, stă în mâinile noastre să evităm astfel de probleme, folosind cele mai bune servicii. Acestea se aleg în funcție de substanțele folosite de firma, pe care le poți afla solicitând o ofertă de preț.

2. Deratizarea

Rozătoarele, precum șoarecii și șobolanii, se pot ascunde în cele mai mici locuri dintr-un spațiu de birouri sau alimentar. Mulți dintre aceștia poartă cu ei boli asemenea meningitei, alături de alte virusuri extrem de periculoase pentru om. De aceea, este indicat ca deratizarea să se realizeze cel puțin o dată la jumătate de an, în condițiile în care în doar 3 luni pot rezulta 60 șoricei din doar 6 șoareci părinți.

Procesul de deratizare implică, la rândul său, echipament specializat și substanțe toxice. Din acest motiv, este necesar ca să alegi o perioadă de timp în care personalul să nu vină deloc la birou.

3. Dezinsecția

Te ajută să scapi de gândaci și de orice alte insecte nedorite. La rândul său, folosește numeroase substanțe special realizate pentru a igieniza întregul spațiu și a pregăti, din timp, zona pentru perioada următoare.

Este foarte important ca intervalele stipulate în lege să fie respectate cum se cuvine, altfel persoanele în cauză vor fi nevoie să facă față unor amenzi destul de usturătoare.

Spre exemplu, în spațiile în care se desfășoară activități de ordin alimentar, este obligatoriu ca dezinsecția să se realizeze în fiecare lună.

Serviciile de igienizare și curățenie au avantajul că asigură un spațiu lipsit de probleme de sănătate. Poți face întocmai același lucru, apelând la firme specializate cum ar fi StayClean!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *