Cele mai potrivite bijuterii pentru mirese

Fiecare femeie visează la ziua cea mare, respectiv cea în care va fi mireasă și își va lega destinul cu cel al persoanei alese. Pe lângă rochia atent selectată și pantofii meniți să completeze întreaga ținută, părul și makeup-ul sunt demne de a fi în acord cu această zi mult visată. În această categorie intră și bijuteriile potrivite care, la rândul lor, pot finaliza cu succes look-ul din această zi. Acestea se recomandă să fie alese în așa fel încât să completeze și să pună în evidență frumusețea naturală, păstrând o coerență și un echilibru între toate elementele. Cu scopul de a veni în ajutorul tău, am prezentat mai jos care sunt cele mai potrivite bijuterii pentru mirese din care poți alege!

Colierul pentru mireasă

Bijuteria care reușește să atragă privirile tuturor este întocmai colierul, întrucât acesta este purtat în zona gâtului și a liniei umerilor. În cazul în care optezi pentru un decolteu pătrat, te poți orienta către un colier la baza gâtului, simplu și prețios. În mod analog, dacă preferi un decolteu în formă de V, este indicat ca și colierul să urmeze forma lui. La final, persoanele care preferă un decolteu tip bărcuță, pot lua în calcul un colier discret, cu un pandantiv capabil să pună în evidență feminitatea și delicatețea.

Cerceii pentru mireasă

Cel mai bun mod de a alege cerceii potriviți este să iei în considerare coafura și forma feței fiecărei femei în parte. Spre exemplu, dacă optezi pentru un coc și o rochie simplă, cel mai bun mod de a scoate în evidență ținuta este să apelezi la o pereche de cercei statement cu pietre prețioase.

În cazul în care îți dorești să porți o pereche de cercei lungi, asigură-te că fața ta are formă rotundă, întrucât acest lucru îți va oferi iluzia de alungire. De asemenea, persoanele care au o formă dreptunghiulară sau pătrată a feței, poți să se inspiră din cerceii de tip lacrimă, construiți folosind pietre mari.

Accesoriile pentru părul miresei

Chiar dacă nu vrei să accesorizezi mult prea mult ținuta, te poți orienta către un accesoriu pentru păr, în special în cazul în care vrei să scoți în evidență zona feței. Dintre acestea, vei putea alege diademe, coronițe și agrafe de dimensiuni diferite, precum și bijuterii vechi, moștenite sau împrumutate de la alte persoane.

Brățara pentru mireasă

La rândul ei, brățara are rolul de a pune în evidență frumusețea și delicatețea încheieturilor mâinii. Tocmai din acest motiv, poți să iei în considerare și ofertele puse la dispoziție de cei de la Saratremo, care oferă transport gratuit peste un anumit nivel și împachetare premiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *