Motru, Văgiulești, Arcani, Polovragi, Cătunele și Lelești, în carantină!

Logica omului prost continuă, șase localități din Gorj intră în carantină de noapte, însă de această dată regulile se aplică dor pentru cei care n-au trecut prin boală și pentru cei nevaccinați.

Păi e destul de clar că și cei vaccinați pot face și transmite boala… Umblă zvonuri că ăștia de sus, ușor-ușor o să impună vaccinarea!

În localitățile Văgiulești (12,47), Arcani (10,08) și Polovragi (8,53), a fost instituită carantina de noapte pe tot parcursul săptămânii, în vreme ce la Cătunele (6,85), Motru (6,44) și Lelești (6,35) va fi carantină de noapte doar în weekend.

În intervalul orar 20:00 – 05:00 , persoanele sunt obligate să prezinte polițiștilor ce curând vor fi dotați cu electroșocuri și pistoale cu bile din piper , legitimaţia de serviciu sau adeverinţa eliberată de angajator ori o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil.

Multora însă nu le este clar că trăim o dictatură medicală, o criză socială, economică… iar prețurile vor exploda, infracțiunile vor crește, mulți oameni o să ajungă să-și dea în cap pentru o bucată de pâine, urmează mari răscoale în întreaga lume, curând o să ne ajungă cuțitul la os!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *