Un avocat bun în Israel te poate scăpa de anchete ale politiei

Tu sau cineva drag ție, aflat în Țara Sfântă, a ajuns să aibă probleme cu legea. Cel mai probabil, din necunoștință de cauză, pentru că nu se cunoștea bine limba țării, și nici prevederile legale aflate în vigoare. Ai nevoie de un  avocat bun, iar acest lucru este destul de dificil de găsit în țară, cu atât mai mult în Israel. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa, pentru că, din fericire, există Samy Ilie, cel care reușește să aducă lumina acolo unde aceasta nu mai putea străbate întunericul, dacă ne permiți această comparație. Chiar și când vine vorba despre anchete ale politiei, experiența sa este una atât de vastă încât nu există situație fără ieșire.

Limba în care te înțelegi cu avocatul tău contează enorm

Dacă ești de părere că orice avocat este bun, că te poți înțelege cu el comunicând în engleză, trebuie să îți spunem că nu este deloc așa. Nimeni nu se poate lăuda că știe limba engleză atât de bine încât să poată exprima exact care situația, cum s-a produs incidentul, și multe alte detalii. Și, hai să fim serioși, câți dintre cei plecați în străinătate vorbesc perfect limba Marelui Will? Cu avocatul tău trebuie să discuți mult, să îi explicit toate detaliile, iar el să îți ofere consultanța de care ai nevoie. Și cum ai putea să discuți liber în altă limbă decât cea maternal? Din fericire, Samy Ilie este un bun cunoscător al limbilor română, engleză și ebraică, iar aceasta contează enorm. Fii cinstit în relațiile cu el și el va ști în acest caz cum să își construiască strategia de apărare și să te ajute să îți recapeți demnitatea și drepturile.

Bun profesionist

Avocatul tău din Israel nu trebuie să fie doar unul de încredere, care să știe limba română, ci și un bun profesionist. Pe internet găsești numeroase mărturii ale multor români care au apelat la serviciile lui, și toți i-au lăudat cinstea și profesionalismul. Cam rare calitățile acestea la un avocat, mai ales unul care își vede doar interesul, nu? Din fericire, Samy Ilie știe ce înseamnă să fii OM, să fii alături de cel aflat la nevoie. Implicare totală sunt cuvintele care îl caracterizează și care îți pot veni în ajutor.

Experiență vastă

Există diferite cauze pentru care ai nevoie de serviciile unui avocat în Israel. Și tocmai pentru că ești într-o țară străină, nu îți permiți extravaganța de a apela la un avocat necunoscut sau unul aflat abia la început de drum. Experiența lui Samy Ilie este una enormă, iar de-a lungul timpului a câștigat sute de procese penale sau civile. Toți cei care au intrat în contact cu el, români aflați în dificultate, autorități legale și instanțe de judecată sunt de acord că numele lui este sinonim cu dreptatea și adevărul.

Chiar și unii avocați nu pot afirma că știu totul despre sistemul legislativ al țării lor. Nu este cazul lui Samy Ilie, care de-a lungul timpului a deținut funcții importante în statul Israel. Și, pentru ca un străin să ocupe astfel de funcții, înseamnă că este un excelent profesionist și specialist. Gândește-te că Samy Ilie a câștigat procese dificile, în care s-a confruntat cu colegii săi de breaslă, născuți și crescuți în Israel, și care aveau pretenția că nimic nu le poate sta în cale. Perseverența, experiența și profesionalismul său au fost cele care au stat la baza acestor reușite.

Trebuie sa intelegi ca romanul nostru a concurat cinstit cu colegii sai

Nu există cauză unde Samy Ilie să nu își demonstreze competența

Sunt avocați specializați în drept civil, penal, al familiei și multe altele. Nu este cazul lui Samy Ilie, care te poate reprezenta cu succes în fața instanței de judecată în numeroase spețe, precum eliberare pe cauține, dobândirea cetățeniei, înființarea de firme, redobândirea permisului de conducere… Lista este mult prea mare pentru a o putea reproduce în întregime, dar dacă intri pe site, poți afla mai multe. De asemenea, poți oricând să apelezi la formularul de contact pentru a intra mai ușor în legătură.

Empatie și perseverență, două calități esențiale

Cum ar putea să simtă empatie pentru tine un avocat care abia se înțelege cu tine, sau, mai rău, unul care vine doar la proces, și urmărește doar să îți ia banii și gata? Nici nu vrem să ne gândim la câți români au fost poate în această situație dificilă, doar pentru că nu au știut cum să procedeze. S-au simțit ai nimănui, și este și normal să simți cât de amară este această situație? Cu ajutorul avocatului Samy Ilie se zărește acea rază de speranță că totul se va încheia cu bine. Și, pe măsură ce zilele trec, simți că totul este mult mai bine și că ai șanse să câștigi procesul într-o țară străină, unde toate păreau că îți sunt împotrivă. Este și normal, pentru că discuți în românește, și de aceea ai încredere că tot ceea ce afirmi este bine înțeles. Omenia și empatia lui Samy Ilie sunt recunoscute în întreaga țară, la fel și profesionalismul lui. Toți cei care i-au fost adversari în instanță de-a lungul timpului sunt de părere că este un adevărat profesionist, și vorbesc despre el cu respect și considerație. Nu există situație în care Samy Ilie să nu se descurce, și toți cei care au apelat la el au simțit, la final, lacrimi în ochi. Și, de data aceasta, sunt lacrimi de bucurie, de fericire că totul s-a încheiat cu bine!               

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *