TRADUCERI CRAIOVA LA SUPERLATIV!

Vacanta aproape a venit, iar masurile impuse de diverse tari s-au relaxat destul de mult. Deci, ce mai asteptam? Hai sa mergem in vacanta!

Destinatii sunt foarte multe, iar unele dintre ele sunt deosebite. Dar ce facem daca avem nevoie de documente traduse intr-o limba de circulatie universala sau chiar in limba tarii respective? Nimic mai simplu…..apelam la un birou de traduceri autorizat in Craiova care ne poate ajuta cu traducerea in cateva ore sau chiar minute, daca este urgent.

Un birou de traduceri Craiova cu o echipa de profesionisti este Mtrad, aflat in zona Institut. Avand o experienta de peste 10 ani în domeniul traducerilor, Biroul de Traduceri MTrad raspunde cu promptitudine tuturor solicitarilor dumneavoastra si va ofera o gama variata de servicii profesionale: traduceri autorizate Craiova, traduceri legalizate, apostile, supralegalizari si multe altele.

O echipa tanara si dinamica de traducatori autorizati (si aici adaugam chiar si traducători nativi) colaboreaza cu Mtrad, iar documentele traduse care ajung la dumneavoastra sunt rezultatul muncii acestei echipe.

Ca si unicitate in Craiova, Mtrad va ofera servicii de intermediere in vederea obtinerii”Declaratiei de valoare” – Dichiarazione di valore, un document scris în limba italiana care indica valoarea unui act de studiu obtinut de o anumita persoana intr-un alt sistem de invatamant decât cel italian.

Declaratia de valoare” este un act de natura exclusiv informativa, neconferind în sine nicio forma de recunoastere scolara, universitara sau profesionala, care tine de competenta exclusiva a autoritatilor italiene în Italia.

Asadar, fie ca aveti nevoie de un simplu act de tradus, de traduceri legalizate Craiova, obtinerea „Declaratiei de valoare”, apostilare sau supralegalizare, Mtrad va vine in ajutor tratand cu cea mai mare seriozitate traducerea actelor dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *