Specialisti recomanda teava PPR de la Mesteru Manole

Ce reprezinta teava PPR?

Teava PPR se numara printre solutiile preferate ale expertilor in constructii cand vine vorba de realizarea de instalatii termice si de apa rece sau calda. Pentru realizarea proiectelor precum transportul apei potabile sau instalatiile termice este necesara utilizarea unor materiale eficiente si capabile de sustinere a apei, conditii pe care teava PPR le indeplineste. Aceasta este ideala si pentru realizarea instalatiilor de incalzire prin pardoseala, acest lucru datorandu-se bunei rezistente la presiune.

teava ppr

Aceasta este realizata din polipropilena, un material termorezistent si care poate fi utilizat pentru o perioada de timp indelungata fara a-si pierde proprietatile. De asemenea, aceasta prezinta o duritate specifica, fiind rezistenta nu doar la temperaturi ridicate, dar si la presiune mecanica si reactii chimice.

Care sunt avantajele oferite de acest material?

  • Rezistenta buna la coroziune – datorita materialului din care este confectionata, teava PPR este foarte rezistenta la actiunea diferitilor agenti corozivi din apa, putand fi folosita fara problema in cadrul sistemelor de incalzire centralizate.
  • Asigura siguranta in consumul apei potabile – acest material reprezinta cea mai buna solutie pentru realizarea retelelor de apa potabila, acest lucru datorandu-se faptuliui ca polipropilena nu este reactiva din punct de vedere chimic si nu permite acumularea de depuneri toxice.
  • Greutate scazuta – aceasta proprietate este datorata de asemenea materialului din care este confectionata, avand o greutate redusa ce face produsul finit usor de transportat si de manipulat.
  • Eficienta crescuta – nu este numai termorezistenta, dar si termoizolatoare. Cu alte cuvinte, nu pierde caldura apei pe care o transporta. Aceasta are un coeficient de transfer termic foarte scazut, caldura fiind transportata la destinatia finala.
  • Pret scazut – teava PPR prezinta un raport calitate-pret excelent. Daca ar fi sa comparam acest material cu tevile realizate din cupru, vom constata faptul ca cele din cupru sunt cu aproximativ 20% mai scumpe.

Unde gasim teava PPR de calitate?

Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii ce va pune la dispozitie nu doar teava PPR sub diferite dimensiuni, dar si o multitudine de alte materiale utile. Prin calitate si excelenta, Mesteru Manole garanteaza succesul proiectului dumneavoastra de constructii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *