Obiectele asigurate pot fi orice vehicule rutiere autopropulsate

Masinile ne economisesc timp si energie, fapt pentru care sunt extrem de importante in viata de zi cu zi. Autoturismele si industria constructoare de masini reprezinta o parte esentiala a cresterii si modernizarii societatii. Folosim masinile zi de zi pentru a transporta obiecte grele, pentru a transporta persoane, pentru a duce copiii la scoala si la gradinita, pentru a merge la servici, pentru a face cumparaturi sau pentru a pleca in vacante. Tocmai de aceea, masina este un bun indispensabil pentru orice familie.

Detinerea unui autoturism personal, pe cat de utila este aceasta idee pentru viata de zi cu zi, pe atat de mult implica si o maxima responsabilitate. Orice conducator auto trebuie sa cunoasca foarte bine codul rutier si trebuie sa isi intretinta corespunzator propria masina astfel incat sa poata avea garantia ca nu reprezinta nici un fel de pericol pentru siguranta traficului rutier.

Pe langa toate acestea, o masina, inseamna o investitie destul de mare, o investitie pe care nu oricine si-o poate permite, in special daca discutam despre un autoturism nou.

Cand discutam despre o investitie mare, este important sa luam in calcul si diverse posibilitati prin care sa putem proteja o astfel de investitie, astfel incat sa ne putem bucura de ea pana la capat si sa nu pierdem nimic in cazul in care un eveniment neplacut are loc.

In momentul in care dorim sa protejam o investitie mare precum o masina sau o casa, este esential sa luam in calcul asigurarea acestora. Obiectele asigurate pot fi orice vehicule rutiere autopropulsate, ceea ce inseamna ca, inclusiv masina personala se poate asigura, iar in acest caz nu este vorba despre asigurarea RCA.

O masina noua se poate proteja printr-o asigurare CASCO. O astfel de asigurare nu este obligatorie, insa, va poate ajuta mult mai mult fata de cum v-ati putea imagina. Asigurarea CASCO intra in acea categorie a asigurarilor facultative sau optionale, ceea ce inseamna ca o puteti face doar daca doriti.

Este suficient un singur moment de neatentie, fie din partea altor soferi, fie din partea dumneavoastra, iar masina poate suferii daune serioase. In plus, daune serioase pot fi aduse oricarei masini si de fenomene naturale extreme, cel mai adesea fiind intalnita situatia in care grindina pur si simplu a distrus autoturismul. Alunecarile de teren sau copacii cazuti ori indundatiile, pot de asemenea, distruge masina in numai cateva secunde.

In astfel de situatii, daca nu aveti incheiata o polita CASCO de asigurare, daca autoturismul dumneavoastra nu a fost lovit de catre un alt participant al traficului, veti ramane cu buza umflata si va trebui sa o reparati in intregime pe banii dumneavoastra. In cel mai rau caz, reparatiile pot depasii valoarea masinii, fapt pentru care, veti fi nevoiti sa investiti intr-un alt autoturism.

Puteti sta linistiti daca ati incheiat o polita CASCO, deoarece aceasta acopera orice dauna care ii este adusa masinii dumneavoastra.

Daca veti achizitiona o asigurare CASCO, nu numai ca puteti sa fiti despagubit in cazul in care se intampla una dintre situatiile de mai sus, dar puteti sa fiti despagubit si in cazul in care autoturismul este furat.

Este de mentionat si faptul ca, o masina poate beneficia de asigurare CASCO doar in anumite conditii. Aceste conditii difera de la un asigurator la altul, fapt pentru care, este recomandat sa studiati piata astfel incat sa puteti avea garantia ca la final ati facut cea mai buna alegere. In general, se pot asigura masini care se afla intr-o stare tehnica si estetica buna, avand inspectia tehnica periodica la zi si care de regula nu depasesc varsta de 12 ani. Totusi, nu uitati ca depinde de la un asigurator la altul.

Pe scurt, polita de asigurare CASCO, va poate scuti de o multime de cheltuieli neplacute, de reparatii enervante pe care trebuie sa le faceti pe cont propriu, dar mai ales de griji, in special daca nu aveti o situatie financiara foarte buna.

Este important sa apelati la profesionisti in domeniu astfel incat sa puteti lua cea mai buna decizie pentru nevoile dumneavoastra, iar o solutie excelenta o puteti gasi la numai un simplu click distanta, accesand Asigurareacasco.ro.

In ceea ce ii priveste pe cei de la Asigurareacasco.ro, polita CASCO se va incheia dupa ce se va realiza o inspectare a autoturismului dumneavoastra, inspectare care se va realiza de catre un reprezentant de asigurari specializat. Atunci, se vor realiza fotografii ale masinii si se va nota orice imbunatatire sau modificare adusa autoturismului daca este cazul. Trebuie constatate si notate in aceasta verificare – daca este cazul – orice dauna care exista, la final fiind intocmit un raport de inspectie care este semnat de ambele parti.

Operatiunea este una scurta si facuta ca la carte, iar costurile pentru o astfel de polita CASCO incheiata la profesionistii de la Asigurareacasco.ro, sunt foarte avantajoase si corecte.

Accesand Asigurareacasco.ro, puteti gasi toate detaliile de care aveti nevoie astfel incat sa puteti lua decizia potrivita, precum si date de contact in cazul in care aveti orice nelamurire. In plus, la numai un simplu click distanta, accesand site-ul, puteti calcula singuri polita de asigurare prin intermediul unui configurator disponibil pe Asigurareacasco.ro.

Indiferent ca sunteti persoana fizica sau persoana juridica, pe Asigurareacasco.ro aveti posibilitatea de a incheia polita CASCO potrivita nevoilor dumneavoastra, indiferent de autoturismul pe care il aveti in posesie, cu conditia de a respecta cerintele agentiei. Totul este usor realizabil simplu si rapid, chiar de acasa din confortul canapelei, de pe un laptop sau smartphone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *