Metodologia Agile – cui se adreseaza cursul si care sunt beneficiile obtinute in urma parcurgerii acestuia

Metodologiile agile sunt abordari ale dezvoltarii de produse, care urmaresc sa livreze varianta potrivita, prin intermediul unor echipe mici de autoorganizare interfunctionala, permitand feedback-ul frecvent al clientilor si corectarea cursului de evolutie al proiectului, dupa cum este necesar.

Un curs elaborat, in acest sens, de metodologie Agile este disponibil online si este adresat tuturor partilor implicate in dezvoltarea de solutii si produse, indiferent ca sunt membri ai echipelor, manageri, beneficiari sau pur si simplu, fac parte din alte zone de interes.

Acest curs despre care s-a mentionat mai sus, este usor de accesat si se gaseste pe site-ul Edu, avand ca subiect Scrum, un cadru simplu pentru a lucra cu proiecte complexe.

Ce beneficii obtine o persoana, care alege sa parcurga acest curs

Profesionistii din domeniul creatiei, de la dezvoltatorii software, pana la managerii proceselor de afaceri, vor afla prin Scrum, o cale catre rezultatele satisfacatoare si imbunatatite, intr-un interval de timp mai scurt, decat in mod normal, de la lansarea produsului pe piata.

Asadar, iata cateva dintre avantajele, de care doar un cursant ce alege metodologia Agile, poate beneficia:

  • capacitatea de a dezvolta proiecte si solutii de business inovatoare: odata ce un antreprenor parcurge acest curs, devine mai maleabil in ceea ce inseamna schimbare si de asemenea, comunica mult mai bine cu echipa;
  • capacitatea de a intelege, nu doar a memora: metoda de predare este interactiva si dinamica, bazandu-se pe exemple, simulari si jocuri;
  • initierea intr-una dintre alternativele la managementul de proiect clasic: Agile ajuta pe oricine sa se adapteze si sa ia rapid decizii strategice pentru proiecte complexe. In cazul industriilor dinamice, Scrum este printre cele mai utilizate instrumente de imbunatatire a proceselor de lucru;
  • pregatirea este condusa de un trainer cu experienta in domeniu: Stefan Bargaoanu, are o experienta de peste 15 ani in domeniu, lucrand cu Agile & Scrum in activitatea sa profesionala. 

In concluzie, orice antreprenor sau parte interesata poate beneficia de acest curs, atunci cand vrea sa aprofundeze aria de strategie a afacerilor, sfarsind sa obtina informatii utile, in acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *