Ce ar trebui sa stiti despre consult ORL

consult orl

Cunoasterea oricarei specialitati medicale este importanta atunci cand vine vorba de sanatatea ta. Este posibil sa nu aveti nevoie de aceasta specializare acum, dar poate fi necesar sa treceti la el in viitor.

Aceste specialitati includ otolaringologia. In primul rand, trebuie sa stii despre ce este vorba. Otorinolaringologia se adreseaza acelor probleme asociate patologiilor nasului, urechii si faringiene. Aceste parti ale corpului pot fi afectate de o varietate de probleme si conditii. Din fericire, exista intotdeauna o mare varietate de personal medical gata sa va ajute.

Ce investigatii se fac in cadrul unui consult ORL?

In functie de problema dvs., medicul dumneavoastra specialist in consult ORL va poate recomanda anumite teste. Numai dupa aceste investigatii este posibil sa se faca un diagnostic cat mai precis posibil. Aceste investigatii pot include:

  • Analiza si interpretare;
  • Aspiratia secretiei atriale;
  • Masurarea impedantei;
  • Exista, de asemenea, intrebari generale.

De asemenea, este posibil sa se efectueze extractia de antrenament a corpului nazofaringian.

De remarcat, aceste investigatii sunt insuficiente pentru a stabili un diagnostic corect. Medicul iti va pune si o serie de intrebari legate de cazul tau.

Cand trebuie sa rezerv un consult ORL?

Pe langa examinarile de rutina in cadrul unui specialist ORL, in unele cazuri este necesar si astfel de consult ORL. Exista intotdeauna mai multe simptome care indica necesitatea unei astfel de consilieri. Aceste simptome includ:

Nasul mi s-a blocat brusc timp de cateva zile si a existat o scurgere galben-verzuie.

S-ar putea sa ti pierzi simtul mirosului pentru o vreme.

Vocea ta este ragusita si te doare gatul.

Nu in ultimul rand, urechile blocate sunt un alt simptom.

Fie ca sunteti in cautarea unui consult ORL in Bucuresti sau doriti sa aflati mai multe despre aceasta specialitate, Clinica Medicala Romgermed va poate pune la dispozitie un consult ORL.

Aici vei intalni medici specialisti care sunt gata sa raspunda la orice intrebari pe care le poti avea. Nu trebuie sa va faceti griji, intrucat medicii din cabinetul ORL de la Clinica Romgermed sunt pregatiti sa se ocupe de orice caz. Ei va vor fi alaturi si va vor oferi intotdeauna sfaturi utile. Daca ai nevoie de el in viitor, este o idee buna sa fii la curent cu orice specialitate medicala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *