Jante reconditionate repede si bine

Povestea unei jante maltratate de atata drum se desfasoara in fiecare zi. Ea este cea care face roata sa se invarteasca, sa inghita kilometri intregi la ora, sute de kilometri pe ora si cu toate acestea are statutul de „Cenusareasa” a masinii.

Janta este responsabila de plecarea usoara de pe loc a masinii. Este la fel ca la intrecerile sportive, cand se da startul si ea ajuta rotile sa se puna in miscare.

Daca ar fi mare si grea, plecarea de pe loc ar fi la fel. Specialistii spun ca de calitatea si starea jantei depinde durata de viata a sistemului de franare. O janta reconditionata, o janta care a trecut prin procesul complex de polish jante SRZ Powdercoating protejeaza sistemul de franare, contribuind la eficienta lui.

Tot inginerii auto afirma ca jantele performante contribuie decisiv la reducerea consumului de carburanti, iar economia de carburanti a devenit o necesitate in aceste zile.

Analizand toate acestea, se vede clar ca janta trebuie sa fie tratata ca o printesa, nicidecum ca o „Cenusareasa”.

Aflate in partea de jos a masinii, segment care interactioneaza cu drumul,  jantele se lovesc de pietre mai mari sau mai mici, de crengile cazute in drum, de fel si fel de obstacole si suprafata lor se stramba sau apar fisurile.

Uneori aceste zgarieturi mici nu se vad cu ochiul liber, dar exista ateliere speciale in care jantele sunt testate cu aparate performante. Testarile si reconditionarile pot fi facute de cate ori posesorul masinii simte ca rotile nu functioneaza cum ar trebui.

Cum procedeaza persoana care doreste sa aiba jante reconditionate si vopsite care par ca noi la masina?

Mai intai, se intereseaza, fiindca informarea de pe site-ul Srzpowdercoating.ro este 100% gratuita. Avand la dispozitie un dispozitiv conectat la internet, potentialul client intra pe site-ul atelierului si trece in revista serviciile oferite, tarifele si datele de contact. Va fi placut surprins sa vada ca aici isi poate aduce si cadrul de la bicicleta la vopsit si etrierele de la masina si ce piese mai doreste el de la motocicleta. Aici nu se vopseste cu pensula, ci se aplica tehnica inovatoare de vopsire in camp electrostatic, varianta care este garantata oficial 1 an, in realitate o astfel de vopsire dureaza 5-6 ani.

Aspectul suprafetei vopsite este atat de frumos datorita tehnicii revolutionare care implica mari eforturi. Mai intai, suprafata este pregatita atent, indiferent ca este vorba de janta sau de cadrul de la bicicleta. Dupa ce fisurile sunt sudate, vopseaua veche gata sa pice din cauza soarelui inlaturata, se trece la utilizarea pistolului care indreapta pulberea de vopsea catre suprafata cu putere.

Acest tip de vopsea se deosebeste de cea clasica prin pigmentul puternic si nuanta bine definita, dar si prin rezistenta la soare si la umezeala, oferind metalului un strat superior de protectie.

In galeria atelierului sunt poze cu jante vopsite in culorile disponibile. Pot fi admirate aici jante cu aspect clasic, dar si jante originale, in culori atipice pentru o janta.

In functie de preferintele solicitantilor se pot alege urmatoarele culori: negru (disponibil in mai multe nuante), argintiu, auriu, galben, portocaliu, albastru si rose.

Aspectul rotilor completeaza imaginea de ansamblu a caroseriei, de aceea proprietarul atent cu masina sa, are grija de jante in aceeasi masura in care are grija de o componenta de baza a masinii sale.

De fapt, janta este foarte importanta, numai ca se pierde din vedere acest lucru.

Preturile sunt accesibile si clientul le poate compara cu pretul unor jante noi pentru a vedea cat de avantajos este sa se adreseze acestui atelier pentru reconditionat. Pe site exista articole despre serviciile oferite si etapele parcurse in cadrul fiecaruia dintre ele, dar si informatii utile posesorilor de masini si conducatorilor auto. Tot acolo se afla datele de contact si formularul online prin care se poate solicita programarea la sediul atelierului. Totul decurge perfect, cu economie substantiala de timp, iar experienta cu specialistii merita repetata. Asa au castigat clientii cei care isi desfasoara activitatea aici: fiind de o politete iesita din comun si lucrand responsabil.

Manopera de calitate superioara este generata si de aparatura performanta, dar si de consumabilele de top folosite. Jantele reconditionate si vopsite intregesc frumusetea masinii, dar cresc si performantele acesteia.

Cu jante reconditionate, masina va pleca mai repede din loc, va consuma mai putina benzina sau motorina si sistemul ei de franare va avea o durata mai mare de viata. Dupa cum se poate vedea si dupa cum oamenii priceputi la tehnica stiu, intre piesele unei masini exista o stransa legatura, de aceea toate trebuie sa functioneze perfect.

Jantele sunt mai importante de cat se crede si micile zgarieturi si fisuri existente pe suprafetele lor pot fi reparate in atelierul prezentat mai sus.

Programul de lucru este de la ora 10 pana la ora 18 de luni pana vineri.

Romanii se pot declara multumiti ca au in Bucuresti un asemenea atelier in care isi pot indrepta, suda, sabla si vopsi in camp electrostatic jantele. Este acelasi atelier in care isi aduc la reparat jantele firmele de curierat care fac livrari in toata tara, companii de taximetrie sau cele care asigura transportul de marfuri in tara si in strainatate.

Referintele acestor clienti speciali sunt foarte bune, de aceea increderea in serviciile oferite de acest atelier este maxima.

Oamenii se duc cu jantele la reconditionat acum, fiindca in curand vor pleca in concedii si vor sa se asigure ca masinile vor pleca in stare exceptionala la drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *