Norocul ti-a suras: inca mai sunt disponibile oferte last minute in Turcia!

last minute Turcia

In urma cu sute de ani, turcii veneau in Tarile Romane cate frunza si iarba, atrasi de frumusetile si bogatiile plaiurilor noastre. Acum, a venit randul romanilor se mearga an de an in fosta tara a sultanilor, pentru a se bucura de vacante de lux.

Compania de turism Komsi Travel iti pune la dispozitie mai multe oferte last minute Turcia, in diferite regiuni ale unei tari fascinante. Iata cateva dintre cele mai interesante variante!

Antalya – destinatia preferata de majoritatea romanilor

Cand vine vorba de o oferta last minute in Turcia, cei mai multi dintre romani prefera sa aleaga Antalya. Provincia se afla in sudul tarii, intr-un cadru natural cu totul deosebit, fiind incadrata de Marea Mediterana si de muntii Taurus. Clima prietenoasa si peisajele naturale impresionante atrag anual numerosi turisti, din tari europene si chiar asiatice.

Capitala provinciei poarta acelasi nume si are o populatie de peste un milion de locuitori. Doua bazare iti permit sa vezi ce inseamna cu adevarat luxul Orientului, iar aici ai posibilitatea de a-ti arata iscusinta in negocieri, intr-o adevarata intrecere intre vanzator si cumparator. Nu uita: doar turistii naivi sunt dispusi sa plateasca primul pret care li se cere in bazar!

Hotelurile de 4 si 5 stele, aflate chiar pe tarm, cu plaje private, piscine, Spa si gradini magnifice, le ofera turistilor o oferta complexa, facandu-i sa se simta ca in paradis.

Bodrum – rasfat pe tarmurile Marii Egee

Turcia are iesire la patru mari diferite: Mediterana, Marea Neagra, Marmara si Marea Egee. Bodrum iti ofera o experienta deosebita la Egee, in apropierea insulei grecesti Kos. Fostul orasel pescaresc de aici s-a transformat intr-o statiune turistica de lux, cu hoteluri de care se declara multumiti chiar si cei mai pretentiosi turisti.

Locul este unul care s-a bucurat de o celebritate uriasa in Antichitate, cand purta numele Halikarnassos. Aici s-a aflat una dintre cele sapte minuni ale lumii, ale carei ruine le poti vizita si astazi, daca optezi pentru o oferta last minute in Turcia. Este vorba despre un mausoleu impunator, cu inaltimea de 50 de metri, care a rezistat vreme de un mileniu si jumatate.

O alta marturie a unor epoci glorioase este poarta prin care, in urma cu mai bine de 2 300 de ani, marele cuceritor Alexandru Macedon a intrat pe poarta orasului, inainte de a porni intr-o campanie de cuceriri care l-a dus pana in Egipt, Persia si India.

Kusadasi – aventuri in peisaje naturale grandioase

Superbul oras Kusadasi, din vestul Turciei, iti permite sa te bucuri de soarele abundent, apele turcoaz si peisajele idilice. Sezonul estival incepe primavara si se incheie toamna, astfel ca ai la dispozitie numeroase oportunitati de a opta pentru o oferta last minute Turcia, tara situata pe doua continente.

Odata ajuns aici, merita sa te bucuri de unele dintre cele mai cunoscute plaje din aceasta parte a tarii: Palm Beach, Ladies Beach, Long Beach si Green Beach. In zona se afla unele dintre cele mai mari parcuri acvatice din Europa, iar posibilitatile de distractie si relaxare cuprind si plimbari cu vaporasul pe Marea Egee, vizite in parcuri naturale sau la diferite situri arheologice, marturii a peste 2 000 de ani de istorie.

La o vizita pe site-ul Komsitravel.ro, vei descoperi oferte last minute Turcia si pentru alte regiuni, precum Marmaris, Didim sau Fethiye. Profita si te vei bucura de o experienta de vis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *