Căminul de bătrâni Acasă la bunici din București, cea mai bună soluție pentru îngrijirea bunicilor noștri

camin de batrani

Centrul de îngrijire şi asistenţă medicală a bătrânilor Acasă la bunici se află la 10 minute de centrul Bucureştiului şi asigură condiţii deosebite pentru ca vârstnicii să se bucure de siguranţă, atenţie şi confort.

Aici se asigură îngrijirea persoanelor vârstnice sau în incapacitatea de a se îngriji singure, având parte de supraveghere continuă şi asistenţă medicală specializată.

Căminul de bătrâni Acasă la bunici este locul unde îi ţineţi aproape pe bătrânii dragi şi în acelaşi timp aveţi garanţia că aceştia primesc atenţia şi grija de care au nevoie.

Personalul căminului este format din persoane calificate, cu experienţă în domeniu, care își oferă cu drag serviciile medicale şi psihologice necesare întreţinerii şi îmbunătăţirii sănătăţii bătrânilor.

Avantajele căminului de bătrâni “Acasă la bunici”

Poziționare în sectorul 5, foarte aproape de centrul Bucureștiului;

Clădirea are 3 etaje, peste 20 de camere, 2-3 băi/nivel și spații comune pentru activități;

Grădină spațioasă pentru petrecerea timpului într-un mod plăcut și relaxant;

Toate camerele sunt dotate cu paturi speciale, aer condiționat, internet și televizor;

Doctor și asistență medicalp la dispoziția bătrânilor;

Tarife negociabile în funcție de starea de sănătate a bătrânilor și nevoile acestora.

“Acasă la bunici” oferă liniște și siguranță bătrânilor, prin existența unui personal calificat și cu experiență în domeniul îngrijirii vârstnicilor, dar și prin punerea la dispoziție a unor dispozitive speciale pentru bătrânii cu probleme (rampe de acces pentru cei care sunt imobilizați în scaun cu rotile, mobilier specific persoanelor cu probleme motrice, măști de oxigen și alte echipamente medicale în caz de urgență).

Căminul de bătrâni Acasă la bunici este un centru de îngrijire din București, unde se pune mare accent pe sănătatea și siguranța rezidenților, colaboratorilor și angajaților, respectându-se toate măsurile de prevenire împotriva răspândirii COVID-19.

Întreg personalul căminului a fost imunizat prin vaccinare, dar regulile stricte pe timp de pandemie se respectă în continuare ca la carte!

În această perioadă se evită, pe cât de mult posibil, contactul bătrânilor cu mediul extern, fără a fi luate toate măsurile de precauție necesare, iar vizitele familiilor nu durează mai mult de 5 minute, timp în care se păstrează o distanță minimă obligatorie de 3 metri între persoane.

Pentru a vă convinge de condițiile de cazare și de serviciile pe care acest cămin de bătrâni le oferă bunicilor, îl puteți vizita în Bld. Pieptănari nr. 66A, sector 5, Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *