Hale metalice rezistente la foc

Compania HMRF vă o oferă o soluție tehnică inovativă pentru realizarea halelor metalice astfel încat să beneficiați de avantajele halelor rezistente la foc dar cu costurile halelor metalice ieftine nerezistente la foc. Compania vă asigură proiecarea, designul și execuția de hale metalice rezistente la foc, conform normativului de siguranţă la foc a construcţiilor indicativ P 118-99.

Prețurile acestor tipuri de hale metalice încep de la 99Euro/mp pentru structura unor construcții de peste 500mp, sau 199Euro/mp pentru hale complete (cu inchiderea inclusă, pereți și acoperiș).

Principalele avantaje ale acestor construcții sunt:

  1. Grad I și II de rezistență la foc, conform normativului P 118-99
  2. Foarte eficiente din punct de vedere la costurilor (costuri similare cu hale metalice mici)
  3. Timp de realizare foarte scurt (de ordinul zilelor)
  4. Tip de ofertare pe bază de opțiuni și upgrade
  5. Servicii complete (proiectare, design și execuție)
  6. Flexibilitate în design și proiectare

Halele industriale rezistente la foc (HMRF) sunt proiectate să reziste căldurii și flăcărilor intense ale unui incendiu, conform normativului de siguranţă la foc a construcţiilor indicativ P 118-99.

Structura halelor este realizată din materiale de înaltă calitate, rezistente la foc. În caz de incendiu, construcția dumneavoastră nu va fi distrusă și va putea fi refăcută fără intervenții la structura de rezistență.

Închiderea halelor (închiderea perimetrală) se face cu cu panouri sandwich metalice termoizolante de diferite grosimi, în funcție de solicitările clientului, iar acoperișul este metalic termoizolant.

Pe site-ul HMRF, puteți vedea exemple de pret pentru hale industriale rezistente la foc în funcție de suprafață și puteți solicita un deviz pentru proiectul dvs.

Date de contact:

Website: www.hale-metalice-rf.ro

Telefon: +40720777246

Email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *