Drenaj limfatic pentru o cura completa de detox

Alege sa faci detox imbinand sportul cu drenaj limfatic

Terapia cu drenaj limfatic este o tehnica de masaj care ajuta la imbunatatirea circulatiei limfei in organism. Limfa este un fluid transparent care transporta celulele sistemului imunitar si substantele nutritive in tot corpul.

Terapia cu drenaj are o serie mai mare de avantaje

Prin faptul ca acest drenaj limfatic ajuta la imbunatatirea fluxului limfatic, aceasta poate oferi numeroase beneficii pentru sanatate, cum ar fi:

  • Reducerea edemului (umflarea) – Drenajul limfatic poate ajuta la reducerea acumularii de lichid in tesuturi, care poate cauza edem sau umflare. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele cu afectiuni precum limfedem sau flebita.
  • Ameliorarea durerii – Tehnica de masaj poate fi utilizata pentru a reduce durerea cauzata de afectiuni precum artrita sau durerile musculare
  • Stimularea sistemului imunitar – Drenajul limfatic poate ajuta la stimularea sistemului imunitar, ajutand la prevenirea bolilor.
  • Relaxarea – Tehnica de masaj poate ajuta la reducerea stresului si la imbunatatirea starii de spirit, ajutand la relaxare si imbunatatirea calitatii somnului.
  • Imbunatatirea aspectului pielii – Drenajul limfatic poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism, ceea ce poate imbunatati aspectul pielii si reduce aparitia ridurilor.
  • Sprijin in recuperare dupa chirurgie – Drenajul limfatic poate fi utilizat dupa o interventie chirurgicala ca sprijin in recuperarea pacientilor care sufera de limfedem si in alte probleme legate de circulatia limfei.
drenaj limfatic

Cine efectueaza, de regula, aceasta terapie?

Terapia cu drenaj limfatic este, de obicei, realizata de un terapeut calificat, si poate fi benefica pentru persoanele de toate varstele si conditiile fizice. Inainte de a incepe o terapie cu drenaj limfatic, este important sa va consultati cu un medic sau cu un terapeut pentru a va asigura ca acesta este potrivit pentru dumneavoastra.

Vino si tu la clinica de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti si alege o cura completa de drenaj limfatic. Ai incredere in specialistii Fysiogand si ai grija de organismul tau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *