Despre colegii de munca

studio videochat charm studio

Ne sta in putere sa ne alegem prietenii si locul de munca, dar nu si colegii cu care vom lucra. Cu ei impartim pana la 10 ore pe zi si sunt tot timpul langa noi. Cu siguranta ai intalnit de-a lungul timpului colegi cu care nu te-ai inteles, colegi care iti furau toata energia. Pentru a nu avea probleme in cariera noastra, de cele mai multe ori la facem fata acelor colegi care au o influenta negativa asupra starii noastre.
Iata care sunt tipurile de colegi la care trebuie sa ai grija, carora trebuie sa le faci fata.

  1. Neobositul critic– acest tip de coleg are ca scop desfiintarea increderii celor din jur. De aceea, o sa auzi mereu critici nejustificate din partea lui. Orice faci va fi gresit, iar toate ideile pe care le vei avea vor trece prin filtrul gandirii lui.
    Incearca sa nu bagi in seama lucrurile pe care le zice, mai ales daca aveti aceeasi pozitie.
  2. Lenesul– acest tip de coleg iti poate pune bete in roate. El este profesionist in a se preface ca lucreaza. Problema este atunci cand lucrati impreuna sau cand colaborati, caci nu vei putea sa finalizezi la timp ceea ce ai de facut. Incearca sa stabilesti clar cu el care sunt sarcinile pe care le are, ofera-i un deadline.
    Poti chiar sa il incurajezi si sa il ambitionezi, sa ii spui ca de el va depinde rezultatul final.
  3. Seful– acest tip de coleg nu e sef, ci doar are aceasta impresie. Comportamentul lui este unul bossy, fara sa aiba acest drept. El va incerca sa iti spuna ce si cum sa faci, iti va oferi review-uri, desi nu e cazul.
    Este genul de coleg care considera ca e indispensabil si ca orice face el e mai bine decat restul. Incearca sa fi de acord cu ce spune, dar fa ceea ce stii tu, cum stii tu mai bine.
  4. Istericul galagios– Acest tip de coleg este usor de recunoscut, pentru ca are grija ca toata lumea sa fie la curent cu orice informatie si barfa. El nu reuseste sa tina nici o informatie pentru sine, iar scaparile lui sunt intotdeauna intentionate.
    Vei putea sa fii chiar subiectul lui de barfa, lucru care ti-ar putea strica reputatia.
  5. Vedeta– acest tip de coleg cauta sa fie cat mai mult in centrul atentiei, sa se imprieteneasca cu toata lumea, sa afle cat mai multe informatii. De asemenea, el poate sa fie usor parsiv, caci o sa foloseasca aceste informatii in defavoarea ta.
    Cu alte cuvinte, atunci cand iti alegi un job fii atenta la cei care lucreaza deja acolo si analizeaza mediul de lucru. Este important cu cine lucrezi, caci acest lucru iti influenteaza starea. Din acest punct de vedere, modelele de videochat sunt norocoase, caci videochatul este un mediu si un domeniu in care lucreaza oameni deschisi. De asemenea, un model care colaboreaza cu un studio de videochat profesionist se va bucura de intimitate si respect din partea colegelor. Asa ca, daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu prietenos, sa ai colegi pe care ii consideri familie, atunci alege o cariera in videochat. Pe langa oamenii care te vor sustine pe parcursul carierei tale, vei avea parte si de incasari mari si un program flexibil. Cauta cele mai bun studio de videochat si invata cum sa fii cea mai buna.
    Daca esti din Bucuresti, poti alege Charm Studios,singurul studio din Romania unde modelele castiga peste 10.000$ lunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *