Să nu uităm cine se luptă cu mafia PSD la Gorj!

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, cel care se „luptă ” cu mafia PSD precum Cumpănașu cu sistemul și clanurile mafiote, a fost spălat pe creier chiar de PSD.

Domnul Vîlceanu s-a născut și a crescut în școala PSD, fiind învățat cum se face treaba cu banul public, ba chiar a fost ajutat să facă tot felul de combinații, așa cum au fost ajutați și alții ce se plimbă acum din partid în partid.

Deputatul Vîlceanu, un fel de bau-bau ce o să radă PSD-ul din Gorj nu-i decât un PSD-ist lingușitor infiltrat prin PNL, un om fără caracter ce-și apără propriile interese.

Aaa, era să uit, bine că mi-am adus aminte, legat de afaceri în familie:

Robert Filip de la ALDE, finul respectatului baron de Gorj ce l-a întrecut pe Mischie, da de Ion Iordache vorbeam, actualul primar de la Rovinari a început să se dea pe lângă PNL.

Am înțeles că Iordache și Filip ar vrea pe la PNL. Eu zic că i-ar sta bine lui Iordache să candideze din partea PNL la Consiliul Județean Gorj, că oricum are tovarăși peste tot, iar belele făcute cu YDAIL se pot uita ușor, mai ales că la conducerea firmei este acum cumnatul său.

Am înțeles că și PSD-ul a fost trădat la europarlamentare, primărița de la Turceni a făcut campanie pentru ALDE, chiar dacă ea era în tabăra PSD, fiind foarte apropiată de „nașul ” Iordache.

Parcă și cel de la Slivilești a rupt afișele cu PSD, luându-i ALDE mințile. Până la urmă s-a trezit…

În Gorj hoții se mută de la un partid la altul, să rămână la putere, să poată să-și vadă liniștiți de „treabă” .

Se ceartă cât se ceartă, până se împacă, măcar de văzul lumii.

Partidul Social Democrat nu o să dispară niciodată, în fiecare partid se află oameni cu gândire și caracter de PSD, școliți și fugiți din PSD.

Morala: Nu mai fiți naivi, nu mai credeți în politicieni, partidele sunt grupări mafiote ce joacă teatru pe bani mulți, pe banii noștri!

Actualul sistem trebuie regândit în folosul cetățeanului, acum e gândit în folosul politicianului și a celor ce participă la jaf.

Ei se ceartă ei se împacă, nimeni nu pierde, mai sacrifică câte un miel rătăcit din an în Paști, să arunce praf în ochi oamenilor de rând.

Și încă ceva, adevărații oameni de presă nu intră prin partide, doar cei slabi de înger. Mulți ” jurnaliști ” au căzut în plasa politicienilor, neavând pic de demnitate, fiind cu ochii doar după bani.

Banii nu înseamnă totul, când ajungi să te conducă banul, sfârșești prost!

Nu uitați niciodată că majoritatea celor din PNL au fost școliți in PSD, toți politicienii sunt la fel, incearcă să păcălească oamenii de rând, fiind ajutați de presa ce primește bani mulți să joace după cum cântă partidele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *