Cum alegi un pet shop de incredere, azi?

Cu siguranta, unul dintre lucrurile noastre preferate cand vine vorba de lucrul de acasă este că reusim sa petrecem mai mult timp cu animalele noastre de companie. Ne placem sa avem intalniri virtuale ori telefonice in timp ce mângâiem o pisică sau mai aruncam un ochi spre cainile de langa noi. Probabil ca micii nostri companioni nu au iubit carantina (si intreaga pandemie) la fel de mult ca noi, dar, indiferent, aceasta perioada ne-a oferit mult timp de petrecut cu tovarășii nostri preferați.

Hrana, jucariile si accesoriile pentru caini, pisici ori pasari sunt indispensabile pentru proprietarii de animale de companie –  în timp ce mulți comercianți mari si-au ținut ușile larg deschise în timpul pandemiei, ne-am obisnuit sa facem cumparaturile altfel: sa nu mai trebuiasca să părăsim casa pentru a obtine hrana pentru animale de companie, așternut sau jucării.

Gaseste aici ofertele Petmax.ro – un petshop online ce ofera transport gratuit la comenzi de peste 149 lei. In plus, aici ai si oferta zilnice in sectiunea de farmacie veterinara! Ai superpreturi la zeci de produse, chiar de pe prima pagina a magazinului.

O astfel de experienta iti va demonstra lucrurile la care trebuie sa fii atent cand alegi un petshop, ca partener de lunga durata:

  1. O bună înțelegere a diferitelor animale de companie

Azi, comercianții cu amănuntul învață continuu, fie pe cont propriu, fie prin intermediul programului de instruire sponsorizat de furnizori. Expertiza lor în sănătatea și bunăstarea animalelor de companie, precum și consumabilele pentru animale de companie, este de neegalat. Și este esențial pentru ca ei să te ajute să vă mențineți animalul de companie sănătos și fericit prin hrănirea adecvată, oferind cel mai bun mediu și îndeplinind toate cerințele comportamentale ale animalului tău de companie. Ei au, de asemenea, experiență ca urmare a muncii zilnice alături de proprietarii de animale de companie despre ceea ce a funcționat bine pentru animalele lor de companie și de a observa metodele de îmbunătățire a bunăstării cainilor sau pisicilor.

2. Un bun know-how legat de cerințele și preferințele specifice ale animalelor de companie.

Un personal excelent al magazinului de acest tip nu numai că va cunoaște animalele de companie în general, dar va fi și familiarizat cu animalul tău de companie în special, mai ales dacă îl vizitați frecvent. Înseamnă că, de obicei, vei fi primul care află despre produse noi care ar fi ideale pentru câinii tăi sau pisicile de acasa. Acest lucru te poate ajuta să economisești timp și bani, ajutându-te în selectarea celor mai bune produse pentru bugetul tău. Nu mai risipi banii pe articole pe care animalul tău de companie le-a ignorat sau care i-au cauzat dificultăți, ci mai degrabă investe pentru a-i crește calitatea vieții.

3. Sprijin pentru cumpărături pentru lucrurile care sunt importante 

Comerciantul specializat nu doar că îți recunoaște animalul de companie, ci și pe tine. Deci, dacă ai un buget limitat, vei putea sa ai parte de recomandări adecvate și de îndrumări în direcția corectă, pentru a economisi bani. Dacă ești în căutarea unor acreditări ecologice sau ecologice, un specialist îți poate oferi și aceste informații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *