Stiintele naturii- o materie importanta pentru copii

A le preda copiilor despre lumea animalelor si plantelor, dar si despre univers este, desigur, cel mai frumos lucru din lume. Sunt necesare doar instrumentele potrivite pentru a face asta. De aceea, librariadelfin.ro propune tuturor invatatorilor ce au clase de copii in anul 3 de studiu, sa se orienteze spre manuale de stiintele naturii clasa 3 speciale. 

Manualele disponibile pe site, contin toate informatiile necesare elevilor de clasa a 3-a pentru aprofundarea cunostintelor. Toate manualele sunt realizate pe baza programei scolare, sunt avizate de Ministerul Educatiei, si au preturi promotionale. O parte dintre manuale vin la pachet cu varianta digitala, CD-urile avand un continut similar cu varianta tiparita. Cartile contin exercitii variate si pagini separate dedicate activitatilor de recapitulare – evaluare.

Manualele de stiintele naturii clasa a 3 a sunt structurate in asa fel incat sa dezvolte curiozitatea si interesul elevilor pentru mediu. Paginile contin imagini atractive si proiecte propuse pentru a fi realizate individual sau in grup. Experimentele propuse si lectura din fiecare capitol ofera elevilor sansa de a-si imbogati orizonturile cunoasterii, in timp ce-i indruma spre activitati interactive.

Pentru copil, parcurgerea acestor manuale va fi ca un joc, iar natura va intra astfel in sufletul lui incet si veti vedea cum se indragosteste iremediabil de frumoasa lume a plantelor si animalelor, dar si de universul care ne vegheaza de miliarde de ani. Ritmurile, armoniile, culorile, formele se vor armoniza in dialogul complex dintre el si natura, dintre natura si el.

Copiii sunt inclinati in special sa invete aceste lucruri, ei se cufunda cu placere in acest mix de senzatii, aventura, descoperire, frica, care sunt lucrurile normale ale lumii. Curiozitatea este inceputul dobandirii de noi cunostinte. Copiii sunt cei care pun intrebari despre diferite lucruri si subiecte.

Manualele le pot raspunde la tot felul de intrebari si curiozitati pe care cei mici le vor avea. Prin maniera in care sunt realizate, copiii sunt foarte atrasi de manualele de stiinte ale naturii, acestea fiind moderne si creative, nu doar niste simple instrumente de lucru.

Manualele sunt concepute in asa fel incat sa faciliteze invatarea si evaluarea, si sa ofere elevilor posibilitatea de a invata si de a descoperi lucruri noi prin joaca. Manualul de stiinte ale naturii clasa pentru elevii de clasa a 3-a ii va fi alaturi elevului pe tot parcursul anului, oferindu-i sansa sa exploreze, sa experimenteze si sa-si stimuleze activitatea intelectuala.

Pe site-ul Librariei Delfin sunt foarte multe manuale.  Iata o parte dintre cartile propuse pentru elevii de clasa a 3-a, manuale care sunt in conformitate cu programa scolara:

  • Mapa Elevului – Clasa a III-a – Stiintele Naturii – (sem. I + sem al II-lea) – Editura: Diana;
  • Stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a III-a, semestrul I si II ( include ed. digitala ) – Autor: Mirela Mihaescu;
  • Stiinte ale naturii. Manual pentru clasa a III-a, semestrul I ( contine CD);
  • Stiinte ale naturii – Manual pentru clasa a -III-a, partea I + partea a -II-a – Autor: Dumitra Radu, Mihaela Ada- Radu;
  • Stiinte ale naturii- Manual pentru clasa a III-a (Radu Dumitra);
  • Stiinte ale naturii- Manual pentru clasa a III-a (Anina Badescu);
  • Stiinte ale naturii- Manual pentru clasa a III-a (Stefan Pacearca);
  • Natura prietena mea – clasa a-III-a – Autor: Constanta Cuciinic, Alina Pintilii.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *