Sticle de apa moderne

Analizand produsele din trecut si pe cele din prezent, se poate observa ca toate s-au modernizat. Sticla de lapte cu gatul larg a disparut de pe piata. Imaginea ei este legata de imaginea nesfarsitelor cozi de la alimentele de baza. Ea avea un capac care se insuruba, dar existau si sticlele mici din suc cu capac metalic pentru care a caror deschidere era necesar un dispozitiv special. Uneori dopul metalic ruginea, lasand o pata rosiatica pe margine sticlei respective.

In imaginatie se perinda pe rand sticla de ulei cu gatul lung asemenea unei lebede, sticlele cu dop de pluta, care uneori era scapat in continutul aflat in ea.

Daca prin absurd cineva scapa o lada plina cu sticle din mana sau o sticla, pe jos se faceau numai cioburi, iar lichidul varsat murdarea podeaua. Petele de vin sau de ulei trebuia sa fie sterse imediat, fiindca persoanele care nu stiau de incident ar fi putut sa alunece pe ele si sa cada. In acele vremuri, lumea evita sa ia o sticla cu apa in calatorie. Erau la moda termosurile, dar se impunea atentie sporita si cu sticlele acestora care se spargeau si ele la diferite socuri sau crapau, daca se turnau in ele lichide calde fara sa se incalzeasca in prealabil interiorul.

In plus, termosurile erau destul de scumpe, nefiind la indemana tuturor.

Omenirea a evoluat frumos in toate domeniile de activitate, confortul a crescut, in timp ce eforturile s-au diminuat considerabil.

In prezent, oamenii isi pot lua apa rece la drum in sticla apa fashion din tritan, placut colorate si rezistente si care se comporta asemenea unui termos, fara sa fie sensibile ca termosul din trecut.

Ce inseamna o sticla fashion? O sticla care arate bine, dar are si alte calitati care o recomanda in acelasi timp, cum ar fi:

-securizeaza perfect lichidul din ea, prin urmare poate fi pusa oriunde in bagaje, gratie capacului moale, dar sigur din silicon si butonului de siguranta.

-nu este casanta, nu crapa, rezista mult timp. Ea poate fi utilizata cel putin 3-4 ani fara nicio grija.

-pastreaza mult timp lichidele la temperatura la care ele au fost turnate in sticla. De pilda, cei care au turnat apa cu gheata ca sa aiba in drum spre mare, au avut apa cu gheata pana la ultima picatura, diferent cand au baut din sticla din tritan si indiferent cat de cald a fost in masina sau in tren.

-calitatea lichidelor nu se schimba, fiindca tritanul nu o afecteaza sub nicio forma, fiind unul dintre cele mai sanatoase materiale moderne. Generalizarea lui ar insemna un castig pentru oameni, mai ales ca recipientele din tritan sunt reutilizabile mult timp.

-se poate spala cu apa si detergent de vase, nu se pateaza in interior, iar utilizatorii sunt 100% multumiti de ele.

Din fericire pentru romani accesul la sticlele din tritan este cat se poate de facil.

Cumparatorii care isi doresc aceste sticle intre pe site-ul magazinului Uzspace si analizeaza atent produsele, dar si explicatiile legate de sticlele din tritan si de proprietatile acestui material. Sticlele sunt concepute avand marimi diferite, dar si utilizari diferite. In prezent, exista:

-sticle din tritan pentru sportivi. Ele sunt de dimensiuni mai mari si mai robuste, stiut fiind ca persoanele care depun efort fizic au nevoie de o cantitate mai mare de apa. Cea mai mare sticla de la aceasta categorie are 2300 ml.

-sticle pentru luat la serviciu sau pentru cei carora serviciul le impune deplasari pe teren. Ele sunt gradate, de dimensiuni variate ca fiecare sa stie cata apa a baut in fiecare zi. Si aceasta este o informatie utila, la fel de utila cum este monitorizarea functiilor vitale ale organismului.

-sticle la moda care vor fi scoase cu drag din poseta in parc sau pe teresa, fiindca prietenii vor remarca finetea lor.

-sticle pentru scoala pentru cei mici.

Ele pot fi cumparate de acasa fara sa fie obligatorie deplasarea si suportarea caldurii excesive, iar comenzile livrate pana la ora 16 sunt livrate a doua zi cu maxima promptitudine.  Aceste sticle dragute, rezistente pot fi facute cadou, fiindca multi le vad la colegii de birou sau la amicii lor si nu stiu de unde sa le cumpere. Romanii aveau nevoie de un asemenea magazin specializat, fiindca in magazinele din oras gasesc sticle de o anumita capacitate si ei au nevoie de sticla care sa aiba capacitatea potrivita.

Cele care se afla in stocul magazinului Uzspace au si culori atractive, de aceea sticlele comandate din acest loc pot fi asortate la geanta, la sandale, la manichiura sau la culoarea rochiei.

Cine vede niste unghii perfect ingrijite rosii sau portocalii tinand o sticla care si ea straluceste in soare, avand aceeasi culoare i se intipareste in minte aceasta imagine de vis.

Toate sticlele de pe site sunt frumoase si in mod cert si apa din ele va parea mult mai gustoasa, mai ales ca se pastreaza rece in aceste zile caniculare in care parca tot ce este viu fierbe.

Inainte de plecarea in concediu, o provizie de sticle din tritan nu strica, fiindca dupa vacanta, reincepe serviciul, apoi putin mai tarziu scoala isi redeschide portile.

Intreaga familie merita sa aiba la dispozitie aceste sticle din tritan la fel de eficiente ca termosurile, dar mult mai rezistente.

O sticla cu apa rece in bagaje este salvatoare, mai ales daca este din tritan de cea mai buna calitate.

In prezent, sticlele din tritan sunt la moda si pentru ca sunt frumoase, dar si pentru ca sunt foarte bune si ele conduc in topul vanzarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *