Servicii funerare Dolj de clasa I

Oamenii calatoresc si se despart, fiindca nu pot sta cat isi doresc de mult impreuna. Exista despartiri de moment, urmate de speranta revederii si despartiri dureroase, ireversibile, pentru totdeauna.

Plecarea oamenilor vii este organizata de ei insisi, fiindca pot sa isi faca bagajele, sa se pregateasca pentru calatorie si sa cumpere bilete de tren sau de avion. Cu cateva zile inainte de plecare, turistii isi pun in bagaje ceea ce considera necesar, isi curata unghiile, isi aranjeaza parul, isi pregatesc hainele si isi iau timp, sa isi ia ramas bun de la cei dragi pana la viitoarea intalnire.

Numai  cei care mor pleaca insa pentru totdeauna si apartinatorii se ocupa de toate. Si pregatirea pentru inmormantare cu respectarea traditiilor este mare consumatoare de timp si de energie si familia indurerata nu se uita la bani, ci doreste ca totul sa fie organizat perfect.

Ce poate face o familie indurerata, cand cel drag a incremenit pentru totdeauna si are nevoie sa fie pregatit cum se cuvine pentru inmormantare? Trupul lipsit de viata nu poate sa astepte, fiindca il cheama pamantul si parca se grabeste sa isi doarma somnul de veci.

Servicii funerare Dolj organizeaza inmormantari de clasa I. Este ca si cum un turist vrea sa plece si isi rezerva bilet la clasa I.

Sunt multe motivele pentru care apartinatorul trebuie sa aleaga tot ce este mai bun si mai valoros pentru mortul sau drag.

Primul: i-a marcat viata. Poate l-a tinut in brate, poate i-a spus povesti si a muncit sa ii puna paine pe masa, i-a daruit viata si o educatie aleasa. Recunostinta trebuie sa fie exprimata in timpul vietii, dar si la sfarsitul ei. Un sicriu de calitate si elegant, servicii de top solicitate celei mai bune firme de pompe funebre din oras, flori naturale si frumoase, mesaje calde de ramas-bun si un mormant pregatit atent sunt forme de atentie, de multumire, de recunostinta pe care cei vii le arata celor care mor.

Ei nu mai vad si nu mai aud, dar nu conteaza, ci conteaza faptul ca ceremonia trebuie sa fie de cinste si organizarea ireprosabila.

O inmormantare legala si decenta presupune intocmirea unui dosar cu actele necesare, aranjarea capelei si a catafalcului si mai ales o masina funerara eleganta condusa de un sofer atent si rabdator care sa asigure transportul funerar.

Primul criteriu pe care trebuie sa il aplice un apartinator cand alege firma de pompe funebre este acela al programului non-stop.

Oamenii care se gandesc la urgentele semenilor si sunt gata oricand sa ii imbarbateze si sa ii asigure ca totul va fi gata la timp, merita increderea clientilor in ceea ce priveste organizarea unei ceremonii atat de importante.

Este posibil ca telefonul sa sune la ora 23, sa anunte decesul sau apartinatorul sa asiste la decesul celui drag si sa fie foarte foarte tulburat, de aceea firma care se va ocupa de pregatirea decedatului si a organizarii trebuie sa fie gata oricand sa intervina.

Preluarea si pregatirea decedatului sunt urgente de gradul 0. Daca toata lumea care lucreaza la firma aceea de pompe funebre doarme, cine sa se ocupe de tot?

Apartinatorul simte nevoia sa se exteriorizeze si sa demareze pregatirile, mai ales ca observa atent transformarile celui drag. Trupul lipsit de viata devine rece, livid, inert si greu.

Zbuciumul sau sufletesc va inceta partial in momentul in care va pune la punct cu operatorul de serviciu detaliile privind organizarea inmormantarii.

Firmele de prestigiu vin cu medic pregatit sa constate decesul, care elibereaza certificatul de constatare a decesului ca sarcina apartinatorului sa fie simplificata.

Multe dintre etape se leaga intre ele, iar o firma puternica de servicii funerare le poate rezolva rapid si elegant.

De pilda, nu se poate face imbalsamare, fara certificatul de deces, dar echipa care preia defunctul vine pregatita, daca apartinatorul isi exprima dorinta de a avea certificatul de deces cat mai repede, fara sa mai mearga a doua zi la medicul de familie.

Profesionistii de la firmele de pompe funebre cu experienta procedeaza decent in momentul preluarii defunctului, astfel incat familia sa nu aiba de suferit si apartinatorii sa nu ramana traumatizati mult timp.

Defunctul este dus la sala autorizata de pregatire unde se face cu mult respect si grija ceea ce trebuie facut. Trupul este spalat cu substante care il curatesc in profunzime si care miros frumos mult timp. Ele combat transformarile nefaste care au loc in trupul lipsit de viata. Acelasi lucru il face si imbalsamarea, dar in interiorul corpului.

Pregatit in acest fel, decedatul nu va raspandi mirosul acela de mort suparator si in plus, va fi un mort frumos care nu se va umfla sau invineti.

Apartinatorii pot alege si tehnici de infrumusetare ca decedatul lor sa para ca doarme linistit si lumea sa vorbeasca in soapta la catafalcul sau si sa nu isi poata retine admiratia.

Toate acestea conteaza: pregatirea, imbracarea cu gust, asezarea in sicriu, manipularea.

Si modelele de sicriu trebuie sa fie variate si potrivite tuturor buzunarelor. Poate ca in inima lui, fiecare apartinator ar dori sa comande un sicriu de lux pentru cel drag, dar nu are banii necesari si atunci trebuie sa existe alternative si pentru cei care nu dispun de resurse financiare consistente sicrie elegante si accesibile ca pret.

Bugetul pentru inmormantare trebuie administrat cu mana de fier, mai ales ca trebuie cumparate si alimentele ce vor fi puse cu grija in pachetele cu mancare impartite la cimitir si prosoapele si batistele, dar si platourile cu coliva si colacii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *