Programul Noua Casă – viziunea CEC Bank

De curând banca CEC Bank s-a implicat în noul program lansat pentru finanțarea achiziției de locuințe Noua Casă, oferind doritorilor cea mai mică dobândă, de numai 4.31%, reprezentând 1.9% plus IRCC, comparativ cu 2% plus IRCC la o dobândă de 4.41% la celelalte bănci. Oferta CEC Bank se adresează celor care încasează drepturile salariale pe cardul bancar.

Va reamintim ca CEC Bank a inceput inca din 2006 programul: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor pentru sustinerea firmelor romanesti in vederea evolutiei si aici amintim intrunirile avute alaturi de invitatii oficiali CEC Bank care au prezentat antreprenorilor rolul si sprijinul prin care autoritatile locale pot sustine derularea activitatilor economice unde a fost prezent dl. Constantin Vartolomei directorul CEC Bank Timisoara a scos in evidenta avantajele solutiilor de finantare destinate proiectelor de investitii sau pentru capital de lucru. In cazul în care nu primiți salariul pe cardul emis de CEC Bank, veți beneficia de o dobândă de 4.41%  adică 2% la care se adaugă IRCC, fiind asemenea celor oferite de celelalte bănci care s-au alăturat până acum acestui program. CEC Bank se diferențiază prin această dobândă avantajoasă – un motiv excelent să vă deschideți contul unde încasați salariul la CEC Bank. Avantajul de 0,1 procente mai puțin pentru dobândă aduce o rată mai mică în fiecare lună și un cost total redus al creditului semnat pe o perioadă de 25 de ani.

Creditele pentru programul Noua Casă beneficiază până acum de implicarea a 7 bănci, care au anunțat că vor acorda credite, printre care se află și CEC Bank. Tradiția băncii înseamnă să fie alături de clienți și de aceea CEC Bank oferă cea mai avantajoasă dobândă celor care primesc  salariile prin cardurile emise de CEC Bank.

În ce condiții puteți beneficia de creditul Noua Casă?

Creditele pentru Noua Casă sunt disponibile și românilor din afara granițelor, care poseda un permis de muncă și de ședere, eliberate de autoritățile statale din zona în care locuiesc temporar. Cele peste o mie de sucursale CEC Bank de pe întreg teritoriul țării pun la dispoziția celor interesați detaliile legate de program, fără să perceapă comisioane de analiză a dosarelor sau de acordare a creditului. 

Singurul comision de gestiune este perceput corespunzător garanției oferite de stat, adică 0.40 % din sold. Garanția oferită de FNGCIMM oferă o acoperire de 50% – 60% din valoarea sumei finanțate corespunzător cu tipul imobilului cumpărat dar și cu dimensiunea financiară a creditului.

Avansul perceput pentru creditul Noua Casă este mai mic decât cel pentru creditele obișnuite pentru achiziția de locuințe, adică 5% daca imobilele costă sub nivelul de 70.000 euro și 15% atunci când imobilul achiziționat prin credit depășește această  valoare.

În urma modificărilor aduse, prin Programul Noua Casă dă posibilitatea de achiziție a imobilelor noi (sub 5 ani vechime) care costa până în 140.000 de euro sau imobile vechi (vechi de peste 5 ani) care au valoarea de până la 70.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *