Mai la JimJam este luna dedicată muncii în echipă!

Cei mici vor găsi la JimJam, în luna mai, o mulțime de motive bune pentru a lucra în echipă cu colegii și prietenii lor, cu ajutorul celor două seriale-vedetă: „Pettson și Findus” și „Thomas și prietenii săi”. De asemenea, pe pagina de Facebook JimJam, cei mici și părinții lor pot participa la un concurs special!

„Pettson și Findus” este difuzat în fiecare zi la JimJam, de la orele 6.00, 11.10, 15.00 și 19.20. Acest serial fermecător spune, în fiecare episod, povești captivante despre Pettson, un fermier în vârstă, care a rămas plin de creativitate, și despre pisica lui, obraznică, dar loială, Findus. Cei doi locuiesc împreună la fermă și au în grijă nouă găini. Findus învață multe lucruri despre viața de zi cu zi, lângă un lac și o pădure, și cei doi au parte de multe aventuri.

Findus acceptă o nouă provocare în fiecare episod. Provocările sunt similare cu cele cu care se confruntă copiii, astfel încât aceștia se pot identifica cu ușurință cu poveștile. Pettson este un ghid grijuliu și pentru Findus, și pentru cei mici, în ceea ce privește activități precum pescuit, mers cu cortul și căutatul de comori. Serialul este o adaptare a unor cărți pentru copii publicate inițial în Suedia, începând cu 1984, care au fost traduse în peste 55 de limbi străine.

Cealaltă animație dedicată muncii în echipă este îndrăgitul serial „Thomas și prietenii săi”, cu episoade din sezonul 24 difuzate zilnic de la orele 7.40, 12.10 și 17.40. Serialul este povestea locomotivei Thomas, care locuiește pe insula fictivă Sodor. Acolo, el zburdă pe căile ferate alături de prietenii lui, tot locomotive ca și el: Gordon, James și Percy. Unul dintre obstacolele de care Thomas dă frecvent este că își dorește să ajute prea mult și face treburi care le sunt destinate locomotivelor mai mari și cu mai multă experiență. Însă întotdeauna învață câte ceva din pățaniile lui!

Serialul „Thomas și prietenii săi” este un monument de longevitate și creativitate și are până acum 24 de sezoane, cu primul apărut în 1984. În total are 584 de episoade, plus 14 lungmetraje și 6 episoade speciale.

Pe tot parcursul lunii mai, copiii și părinții care iubesc desenul animat „Robocar Poli” pot participa la un concurs special pe pagina de Facebook JimJam (https://www.facebook.com/photo/?fbid=610280937786314&set=a.439738024840607). Copiii și părinții lor au parte de o provocare: să muncească în echipă și să deseneze personajul lor preferat din serial, iar apoi să posteze desenul în secțiunea de comentarii a postării. Desenele cu cele mai multe aprecieri vor fi declarate câștigătoare de Ziua Copilului, 1 Iunie, iar premiile constau în jucării Robocar Poli!

Fusion x64 TIFF File

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *