Magazinul drool.ro – un business de succes

Într-o lume în care apar în piață tot mai multe afaceri profitabile în domeniul fashion, auto sau cel al imobiliarelor, cei de la Drool.ro și-au dorit să se diferențieze în piață printr-un portofoliu amplu destinat mămicilor și copiilor.

Fondatoarea acestuia, Iulia, mămică la rândul ei, a preîntâmpinat de-a lungul timpului diferite probleme în călătoria de mămică – timp pierdut în căutarea produselor potrivite pentru copilul ei, calitate inferioară sau prețuri mult prea mari pentru esențialele care prezentau potențial în raport cu nevoile sale. Astfel s-a decis să deschidă un magazin online pentru mămici și copii care să rezolve toate aceste neplăceri, devenind în prezent un adevărat brand de succes.

“Nu a fost deloc ușor să ajungem în acest punct. Dar am satisfacția cu fiecare client în parte că, ofer bucurie în casele familiilor care apelează la noi, iar acest lucru îmi arată că am făcut cea mai bună decizie prin înființarea Drool.ro.”, spune antreprenoarea.

Drool.ro – business-ul care te ajută să găsești tot ce ai nevoie pentru creșterea sănătoasă a copilului tău

Femeile însărcinate se gândesc încă din momentul în care au primit marea veste la lucrurile de care au nevoie pe parcursul celor 9 luni pentru a face această experiență cât mai confortabilă și frumoasă, dar și la necesarul de maternitate, creșterea copilului acasă etc.

Astfel, necesarul este unul destul de generos și trebuie să existe un echilibru în organizare, dar și privind planificarea bugetului, mai ales când acesta este unul limitat. Special pentru gravide, Drool pune mămicilor la dispoziție diferite articole pentru gravide, de la lenjerie intimă concepută special pentru alăptare, până la perne confortabile care pot fi utilizate pre și postpartum. 

Apoi, trebuie să ai în vedere geanta de maternitate unde se recomandă să ai o centură postnatală pe care s-o poți purta după naștere pentru modelarea corporală, șervețele umede, vată, absorbante, tampoane pentru sâni și pompe sâni etc. Alături de o geantă pentru mămici extrem de încăpătoare. Toate acestea le găsești pe drool.ro la prețuri accesibile. S-a dorit încă din primul moment ca produsele să îndeplinească chiar și cele mai ample exigențe, așa că s-au ales furnizori cunoscuți pentru calitatea lor. 

Suplimentar, vei găsi pentru momentul la care îți vei dori să amenajezi camera micuțului o varietate de piese de mobilier și decorațiuni multifuncționale (ca de exemplu, jucării educative, senzoriale, jucării pentru dentiție etc.), dar și hăinuțe din materiale prietenoase chiar și cu cea mai fragilă piele, detergenți și multe altele. Aruncă și tu un ochi pe Drool și garantat vei găsi tot ce ai nevoie simplu și rapid.

Miniware – un nou ajutor în ceea ce privește diversificarea în viața bebelușului

Vine momentul la care va fi timpul să pui stop alăptării și să introduci în alimentație diferiți nutrienți indispensabili unei bune dezvoltări, proces la care-ți vine în ajutor brandul Miniware care s-a lansat recent pe Drool.ro. De ce este important?

Miniware este o marcă ce oferă numeroase produse pentru diversificare având la bază ingrediente/surse naturale. Poți opta pentru paie reutilizabile, boluri, lingurițe, bavete, precum și seturi de diversificare sau rucsace simpatice pentru când cel mic crește și merge la școală sau la grădiniță.

Astfel, cu această nouă marcă lansată recent pe piața din România și în portofoliul Drool, se dorește încurajarea unui stil de viață cât mai sustenabil și plăcut, scopul fiind cel de a proteja mediul înconjurător astfel încât, la creșterea micuților, să se poată bucura și ei de natură, de lucrurile deosebite care ne înconjoară. Mai cu seamă, acesta este o obligație a noastră a tuturor, la care contribuie și produsele biodegradabile Miniware oferite de drool.ro.

Drool îți oferă sfaturi utile la un click distanță

Suplimentar, pentru mămicile care își doresc să se informeze mai mult despre ce le așteaptă în timpul sarcinii sau cum se va dezvolta copilul după naștere, cei la Drool au și o secțiune specială de sfaturi și îndrumări pe care le oferă gratuit, pe blogul acestora. Tot aici se găsesc și recomandări utile de la medici de specialitate, dermatologi și pediatri, care să ajute părinții să înțeleagă mai bine transformările prin care trece corpul lor sau al micuților, încă de mic bebeluș și până devine adolescent.

Axat pe armonie în familie și îndeplinirea necesităților tuturor mămicilor și copiilor din țară, Drool a devenit un business de succes care astăzi aduce zâmbetul pe chipul tuturor prin portofoliul variat, de o calitate standardizată la nivel european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *