Imbatranirea este o optiune: afla cum te ajuta cremele antirid 

Pielea ta da semne de imbatranire? Nu mai este la fel de stralucitoare si supla, iar liniile fine si ridurile isi fac simtita prezenta pe frunte, in jurul ochilor sau a gurii? In acest caz, este timpul sa incepi sa aplici creme antirid imbogatita cu laptisor de matca. Iata cum te poate ajuta o rutina de ingrijire corecta!

Ce este laptisorul de matca?

Pe scurt, este o substanta naturala produsa de albine, fiind recunoscut pentru proprietatile sale nutritive si regenerative. Datorita acestor caracteristici, laptisorul de matca este adesea inclus in produsele de ingrijire a pielii, in special in cremele antirid.

Beneficiile cremelor antirid cu laptisor de matca

1. Hidratare profunda – una dintre principalele cauze ale aparitiei ridurilor timpurii sau a linilor fine este deshidratarea pielii. Laptisorul de matca hidrateaza in profunzime, mentinand pielea moale si supla.

2. Stimularea regenerarii celulare – laptisorul de matca contine acizi nucleici, colagen si vitamine care stimuleaza regenerarea celulara. Asta inseamna ca pielea ta se poate vindeca si reface mai rapid, reducand sansele de aparitie a ridurilor.

3. Proprietati antioxidante – aceste creme cu propritati antirid sunt bogate in antioxidanti, care sunt esentiali lupta impotriva radicalilor liberi responsabili pentru imbatranirea prematura a pielii. Astfel, utilizarea regulata poate fi foarte utila in prevenirea aparitiei unor noi riduri.

4. Efect de stralucire naturala – datorita nutrientilor pe care ii contine, laptisorul de matca imbunatateste aspectul general al pielii, oferindu-i acea stralucire sanatoasa si un aspect mai tanar.

Cum sa alegi crema antirid cu laptisor de matca potrivita pentru nevoile pielii tale

Atunci cand alegi o crema antirid cu laptisor de matca, e important sa tii cont de tipul tau de piele si de nevoile specifice pe care le ai. Daca ai pielea sensibila, cauta o crema cu o formula mai delicata, care sa nu contina parfum, alcool sau alte ingrediente care pot provoca iritatii. De asemenea, este esential sa te asiguri ca nu contine aditivi sau conservanti daunatori.

Lista de ingrediente a unui produs este extrem de importanta, deoarece unele produse pot face mai mult tau decat bine si, in loc sa obtii un ten intinerit, efectul sa fie total opus. 

Cum sa folosesti corect o crema antirid?

Pentru cele mai bune rezultate, foloseste crema antirid cu laptisor de matca pe pielea curata, de doua ori pe zi, dimineata si seara. Maseaza usor crema pe fata, gat si decolteu, folosind miscari circulare pentru a imbunatati absorbtia. Iata o rutina simpla care te poate ajuta sa obtii rezultatele dorite!

Dimineata

  • Curata tenul cu un gel de curatare bland.
  • Foloseste un ser hidratant, preferabil cu acid hialuronic.
  • Hidrateaza cu o crema antirid cu laptisor de matca sau alte ingrediente active.
  • Protejeaza pielea cu o crema cu SPF de cel putin 30.

Seara

  • Curata tenul pentru a indeparta machiajul si impuritatile.
  • Aplica un ser de noapte cu ingrediente anti-imbatranire, cum ar fi retinolul.
  • Hidrateaza profund cu o crema antirid cu laptisor de matca.

Nu este greu sa ai grija de tenul tau, ai nevoie doar de cateva ingrediente simple, iar pielea ta isi poate recapata vitalitatea de altadata! La Tis Farmaceutic gasesti o gama de produse cosmetice creata special pentru nevoile tenului tau. 

Nu lasa timpul sa isi puna amprenta pe pielea ta, ingrijeste-te cu produsele marca Tis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *