Husa de telefon poate un cadou atractiv pentru cineva apropiat

În zilele noastre, aproape fiecare persoană are un telefon mobil sau un smartphone, indiferent de vârstă și statut social. Multe dintre aceste dispozitive sunt destul de fragile, astfel încât pot fi ușor deteriorate din exterior. Așadar, pentru a prelungi viață telefonului mobil, trebuie să utilizezi huse telefon. În plus, ele protejează în continuare echipamentul de murdărie și umezeală.

Și dacă ai ales o husă de telefon pentru personalizare îi poți surprinde și pe alții. Ai răbdare, depune puțin efort, iar husa ta simplă din silicon transparent, se va transforma în ceva original, elegant. Nu va trebui să cheltui o mulțime de resurse financiare și, cel mai important, ai timp pentru a realiza aceste idei. Și de ce nu, să oferi o astfel de carcasă cadou cuiva apropiat.

Telefon nou, husă nouă

Carcasele smartphone-urilor moderne sunt adesea fabricate din sticlă, ceea ce face că dispozitivul să fie foarte frumos, dar în detrimentul anumitor dezavantaje. Unul dintre ele și cel mai mare, este fragilitatea și posibilitățile de spargere. Acesta poate fi rezultatul unei lovituri sau al altor avarii. Deși sticla este întărită și rezistentă la zgârieturi, se întâmplă adesea ca dispozitivul să cadă pe un obiect mai rigid, în condiții de utilizare normală. În astfel de cazuri, ecranul de sticlă se sparge.

Pentru a preveni o astfel de situație și pentru a economisi banii pentru o eventuală reparație, experții recomanda ca, după achiziționarea unui smartphone sau telefon nou, să cumperi o husă de protecție adecvată și o folie pentru ecran. Pentru a cumpăra astfel de huse colorate sau simple și pentru a-ți proteja dispozitivul de impact și daune, vizitează un magazin online specializat.

Protecție eficientă pentru display

Ecranele smartphone-urilor îți dictează experiențele cu acestea. De asemenea, ecranul este cel de-al doilea element al telefonului care trebuie protejat cu o folie protecție. Dacă apreciezi dispozitivul, aplică-i o folie protecție pentru a preveni zgârieturile și alte avarii. Poți alege o folie protecție ecran din orice magazin online pentru telefonul tău. Magazinul online are deja o mare varietate de tot felul de folii protecție cu o duritate specială. Chiar dacă smatphonul tău are ecran Gorilla Glass,  tot ai nevoie de o folie protecție ecran, pentru a proteja dispozitivul de șocuri mecanice. Majoritatea smartphone-urilor de astăzi sunt realizate cu ecrane Gorilla Glass, Dragontrail sau alte afișaje care nu se zgârie. Deși acest tip de sticlă este într-adevăr mai rezistent la zgârieturi și spargere, nu înseamnă că nu sunt vulnerabile. Anumite lucruri, cum ar fi nisipul, pot deteriora foarte rapid ecranul. Și dacă nu ai un telefon căruia să îi poți schimba ecranul, vei cheltui mulți bani pentru repararea acestuia.

Protecțiile pentru ecran nu sunt la fel de vulnerabile la zgârieturi și daune, și mai mult decât atât, au un strat suplimentar de securitate. Foliile de protecție din sticlă temperată au început să câștige popularitate în ultimii ani. Acum sunt relativ ieftine și reprezintă o investiție bună pentru a-ți proteja telefonul scump de daune. Sticla temperată oferă o protecție mai sigura împotrivă zgârieturilor, dar, mai important, oferă protecție împotriva impactului și daunelor. De asemenea, sentimentul pe care îl ai când utilizezi acest tip de folie telefon, este mult mai aproape de senzația afișării efective a telefonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *