Fotograf și videograf de nunta

În timp ce vă planificați nunta, veți întâlni atât de mulți furnizori care sunt dornici să facă parte din cea mai importantă zi din viața voastră. Cei mai mulți dintre acești furnizori pot fi de încredere și oferă servicii de calitate la prețuri accesibile. Cu toate acestea, unii ar putea încerca să profite de tine, oferindu-ți mai mult decât au de oferit cu adevărat sau cerându-ți mult mai mult decât ar trebui.

Este atât de important să obțineți recomandări de la prieteni și familie, precum și să căutați pe Google înainte de a alege un furnizor pentru ziua nunții voastre. La fel ca atunci când îți alegi o mașină sau o casă, un bun fotograf îți va pune întrebări care îți vor dezvălui dacă știi ce cauți la un fotograf și cât de mult valorează acel preț pentru tine.

Iată cum să alegi fotograful potrivit pentru ziua nunții tale:

Puneți-vă aceste întrebări înainte de a alege un fotograf

– Care este ideea ta despre ziua perfectă a nunții?

– Ce fel de fotografii ai vrea să ai din ziua nunții tale?

– Ce fel de vibrație doriți să creeze fotografiile de nuntă?

– Ce fel de fotografii vă doriți să aveți în timpul sesiunii de portret?

– Ce fel de fotografii vreți să aveți în timpul ceremoniilor?

– Câte fotografii vreți să aveți în ziua nunții?

– De ce tip de servicii de nuntă aveți nevoie?

– Mai este ceva ce ați dori să știm?

Nu vă simțiți presați să alegeți imediat un anumit furnizor

Faceți o listă cu calitățile pe care ar trebui să le aibă fiecare furnizor și comunicați cu fiecare furnizor de pe listă pentru a vedea dacă vă simțiți confortabil cu ei. Acest proces vă va ajuta să vă restrângeți căutarea și să găsiți cel mai bun furnizor pentru nunta dumneavoastră. Dacă aveți în minte un anumit fotograf sau videograf specializat în filmări nunți faceți-vă timp să discutați cu ei dacă sunt dispuși să se întâlnească cu voi. Dacă nu sunt disponibili, încercați să găsiți un alt furnizor cu care vă simțiți mai confortabil.

Vorbiți cu alți invitați la nuntă și vedeți la cine au apelat

Este, de asemenea, o idee bună să întrebați alți invitați la nuntă pe cine au folosit și de ce. Dacă un prieten al unui prieten a folosit un anumit furnizor, rugați-l să vă spună de ce crede că acel furnizor este bun. De asemenea, este posibil să doriți să căutați online recenzii și evaluări ale furnizorilor pentru a vă face o idee mai bună despre cine este disponibil și în cine puteți avea încredere.

Întrebați întotdeauna prețul înainte de a semna orice contract

Nu semnați niciodată niciun acord sau contract fără să aveți o idee generală despre prețul pe care vă așteptați să îl plătiți. Atunci când vă întâlniți cu un fotograf, nu vă grăbiți să vorbiți despre preț, deoarece cel mai probabil veți fi presați să semnați un contract fără să știți prețul total.

Nu vă grăbiți în timpul întâlnirii și puneți întrebări despre serviciul pe care îl veți primi. Cereți să vedeți portofoliul și tarifele. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți o idee mai bună despre serviciile pe care le veți primi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *