Deep Forest Fest: The Dark Side of Music

Muzica electronică se unește cu natura la Deep Forest Fest. Ai ocazia să redescoperi partea hipnotică a muzicii în cele 3 zile de festival și să te bucuri de momentele de neuitat în sufletul pădurii. Festivalul de muzică electronică revine pentru ediția a 3-a pe platoul Feteni, Râmnicu Vâlcea, pentru a reuni inimile care bat pe același ritm.

The dark side of the music, yet the line-up is on fire

Vom descoperi partea misterioasă a muzicii pe ritmurile artiștilor internaționali precum Dubfire, Hot Since 82 și Marmut Orhan. Corpul tău va vibra pe house, disco, deep techno și multe alte genuri, alături de: Piero Pirupa, Super Flu, Adrian Eftimie, Adrien, Afgo, Arias, Brad Brunner, Cătălin Sima, Christian Lepah, Dirty Nano, Dobrikan, Edi P, Alexander Fabyann, Lemon, Optick, Pascal Junior, Paul Damixie, Rosario Internullo, Sllash&Dope, Sylvio, The Gang Raw.

Când şi unde are loc festivalul Deep Forest Fest?

Ne bucurăm de 3 zile de neuitat în pe platoul Feţeni, în Vâlcea. Muzica electronică ne aduce împreună în mijlocul naturii în perioada 29-31 iulie.  La marginea pădurii, atmosfera de petrecere este la cote maxime.  Are you ready?

Open your heart and let the party begin!

Pregătește-te de cel mai wild festival al verii din Oltenia. Lasă-te purtat de magia muzicii și fii oricine vrei să fii, alături de noi. Adună-ți gașca și vino să petrecem împreună momente magice pe muzică hipnotică.

Dăm drumul la petrecere la ora 19 și prindem apusul, so let the fun begin. V-am pregătit un party până dimineața, pentru că cele mai frumoase story-uri iau naștere la răsărit.

În prima seară, HOT SINCE 82 ne va purta pe căi nebănuite cu mix-urile sale. SUPER FLU și DUBFIRE vor face seara de sâmbătă de neuitat, iar pentru că învățăm să ne placă începuturile de săptămână în vara asta, MAHMUT ORHAN și PIRUPA ne poartă în călătoria lor începând cu ora 01:00, în ultima zi.

Food & Bar Area

Pentru că la Deep Forest Fest petrecerea nu se oprește, ți-am pregătit o zonă de food&bar, să-ți poți reîncărca bateriile și să o luăm de la capăt cu dansul. Nu ne place să ne complicăm, iar ca experiența ta să fie cât mai plăcută, să ai timp să te bucuri de atmosferă, plata se poate face atât cu cash, cât și cu cardul.

Pentru un plus de energie, Crazy Wolf îți vine în ajutor. Îi găsești la stand, oricând ai nevoie.

Așadar, pe 29 iulie dăm drumul la distracție. Vino să experimentăm împreună cea mai puternică experiență senzorială din 2022 și lasă-te purtat de magia muzicii în mijlocul naturii! În lipsa soarelui, noi dăm viață locului! Dacă încă nu ți-ai luat bilet, acum e momentul! Poţi cumpăra bilete de aici -> https://deepforestfest.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *