Cort nunta sau sala de evenimente: 3 diferente importante intre cele doua variante

Nunta este un eveniment important pe care foarte multe persoane il asteapta cu sufletul la gura. Pana la momentul propriu-zis, insa, exista o serie de pregatiri, decizii si alegeri pe care trebuie sa le faceti. Lucrurile nu sunt la fel de simple cand sunteti protagonistii unei nunti ca atunci cand sunteti in postura de invitat. Una dintre cele mai mari dileme ale viitorilor miri este daca sa aleaga un cort nunta sau o sala de evenimente.

Iata doar 3 diferente intre cele doua variante pentru a lua mai usor decizia:

  1. Cheltuielile. Daca faceti parte din categoria de persoane carora nu le place sa cheltuiasca inutil banii sau daca nu dispuneti de fonduri insuficiente, nunta la cort este decizia cea mai buna. O astfel de petrecere nu va ajunge niciodata la costurile imense solicitate de un restaurant. Va veti putea diminua masiv bugetul investit si, mai presus de atat, veti putea investi banutii cu folos.
  2. Numarul de invitati. Corturile pentru nunti pot fi gasite, in prezent, pe dimensiuni, forme si design. Fiind o idee foarte cautata, acest domeniu s-a extins pana in momentul in care poate acoperi toate cerintele clientilor. Astfel, in functie de numarul de invitati confirmati, puteti alege dimensiunea cortului, bineinteles, cu o marja de eroare.
  3. Locul. Un cort poate fi amplasat oriunde este un teren nivelat. In cazul in care nu dispuneti de o astfel de suprafata in zona dumneavoastra, ar trebui sa va orientati atentia catre un restaurant. Cu toate ca in cazul corturilor veti avea si o podea speciala, este necesar un teren care sa nu fie accidentat.

Evenimente de vis in cort nunta

Corturile pentru nunti au avut, de-a lungul timpului, numeroase stereotipuri atasate. Unele persoane considera si promoveaza ideea de conditii nefavorabile intr-un astfel de spatiu. Nimic mai fals. Fiecare dintre invitatii dumneavoastra se poate bucura intr-un cort nunta de aceleasi conditii precum in cazul salilor create special pentru astfel de evenimente.

O data cu evolutia si expansiunea acestui domeniu, corturile s-au adaptat nevoilor clientilor. Nuntile sunt de vis atat timp cat oamenii pot face lucruri care sa ii distreze, intr-un mediu care sa nu le cauzeze probleme.

Mai exact, sistemele de incalzire sau de racire nu sunt straine de nuntile la cort. De altfel, temperatura din spatiul in care urmeaza sa va petreceti seara de poveste este foarte importanta. Pe timpul toamnei, serile sunt racoroase, asa ca veti avea neaparat nevoie de un sistem de incalzire.

Pe de alta parte, vara, una dintre cele mai dificile probleme este temperatura foarte crescuta. Nuntile in care dansul este activitatea principala a invitatilor devin neplacute atunci cand sistemele de racire nu fac fata. Un cort cu un sistem de racire profesional va crea o atmosfera deosebit de placuta la o temperatura adaptata corpului.

Nuntile de vis implica, de asemenea, si decoratiuni. La fel ca si salile pentru evenimente, corturile trebuie decorate, iar acest lucru este mai mult decat posibil. Va veti putea bucura de toate elementele decorative la care ati visat, fara a fi limitati de faptul ca nunta are loc intr-un cort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *