Consultatii cardiologie Bucuresti intr-un mediu modern si curat

Inima este atat de importanta, incat oamenii se sperie de cate ori ea da semne de oboseala sau anunta o imbolnavire. Pentru ca este un cuvant important,  inima intra in componenta a numeroase sintagme: a avea o piatra pe inima, a avea o inima de aur, a fi cu inima deschisa.

Disfunctiile acestui organ care intretine viata afecteaza intregul organism. Mai intai apar durerile in piept, apoi palpitatiile si senzatia de sufocare, inima bate cu putere, zgomotul ei se aude si parca sare de la locul ei.

Afectiunile cardiace se manifesta si prin senzatia de ameteala, iar daca aceasta este pronuntata, persoana respectiva nu mai poate sta in picioare. Uneori ea se afla in public, poate tine un discurs, poate isi desfasoara activitatea si deodata cade, iar daca nu este tinuta la timp, se poate rani grav.

De ce nu se duc oamenii la timp la cardiolog?

1. Invoca lipsa timpului si nu este deloc drept. Isi fac timp pentru serviciu, pentru un film, pentru o petrecere cu amicii, dar sanatatea o lasa pe locul al doilea sau al treilea…Sanatatea inseamna totul: pofta de munca, bucurie de a trai, o viata armonioasa alaturi de cei dragi.

2. Se tem de formalitati: bilet de trimitere de la medicul de familie, programare prealabila, gasirea unui cardiolog bun, deplasarea la spitalul respectiv. Daca se mai pune problema internarii pacientului pentru control si investigatii, nimeni nu mai merge la cardiolog, decat daca i se face rau pe strada.

Oamenii se interneaza de nevoie, fiindca uneori vin mai bolnavi din spital. Din pacate, iau microbi din spital si efectele negative se vad acasa.

3. La cardiologii renumiti se sta la coada si randul unora le vine peste 2-3 luni. Poate fi prea tarziu, fiindca uneori situatia impune o operatie sau un alt tip de interventie imediat.

4. Exista cabinete de cardiologie din spitale cu aparatura veche, mobilier vechi, aspect dezolant. Tine de psihologia pacientului sa aleaga o unitate medicala perfect curata, moderna, cu aparatura noua si performanta si mobilier bun, fiindca starea de spirit a unui suferind trebuie sa fie buna. Uneori oamenii se vindeca datorita atmosferei din jur.

Un loc perfect pentru consultatii cardiologie Bucuresti este policlinica Baba Novac, loc care alunga temerile din cauza carora romanii amana momentul adevarului: consultatia la cardiolog.

Programarile la consultatii sau terapii la policlinica prezentata mai sus se fac online sau telefonic, prin urmare, birocratia este eliminata. Pacientul intra pe site, se uita daca exista cabinetul de care are nevoie, verifica dotarile, apoi dupa ce citeste toate informatiile se programeaza.

Daca se grabeste, poate prinde promotiile care inseamna si preturi mai mici, dar si tratamente in plus.

Atmosfera de la clinica este de vis si contribuie la insanatosirea tuturor celor care vin la consultatii sau la tratamente in acest loc. Curatenia domneste peste tot, in acest loc se gasesc dispozitive ca in policlinicile din SUA, din Japonia, China sau Germania. Amabilitatea si priceperea personalului reprezinta un adevarat balsam pentru psihicul pacientilor care vin la clinica.

Promotiile  pentru lunile: septembrie, octombrie si noiembrie sunt de neratat, de aceea oamenii trebuie sa isi faca programari acum.

Sunt bine reprezentate toate cabinetele, dar cele de cardiologie, recuperare medicala si kinetoterapie sunt de top.

Aici pot fi adusi si copiii pentru un control cardiac, dar si pentru aerosoli. Persoanele care acuza dureri de spate, de maini si de picioare au la dispozitie tratamente si aparate revolutionare, cum ar fi:

-magnetoterapie;

-terapia tecar;

-microunde.

Dispozitive moderne sunt asezate pe zona cu probleme si amelioreaza durerile, refac tesuturile, contribuie decisiv la relaxarea muschilor, la reducerea edemului, grabind vindecarea.

Preturile sunt echitabile, raportate la calitatea serviciilor si la conditiile de top din policlinica. Aici pot solicita persoanele cu dureri reumatice sau cele care tin la frumusetea lor masaj de relaxare sau de intretinere. Masajul eficientizeaza circulatia sangelui in corp, hidrateaza pielea, indeparteaza celulita si alunga durerea.

In acest loc vin persoanele care doresc sa se recupereze rapid dupa accidente sau dupa operatii, dar nu doresc sub nicio forma sa se interneze.

Exista aparatura si pentru realizarea celor mai bune ecografii ca diagnosticul sa fie cel corect. Medicii de la policlinica Baba Novac au la dispozitie instrumente cu ajutorul carora pot pune un diagnostic corect, dar si resurse pentru a actiona rapid in interesul pacientului.

Cu cat un om care acuza disfunctii ale inimii se prezinta mai repede la control, cu atat sunt sanse mai mari sa se produca ameliorarea sau vindecarea.

Policlinicile private sunt alternative la sistemul sanitar de stat in care unui medic ii revin multi pacienti si in care se lucreaza cu echipamente uzate. Accesul la clinicile private este mult mai facil decat in spitalele de stat. Pe site-ul policlinicii prezentate mai sus se gasesc informatii complete despre serviciile pe care le pot solicita pacientii, dar si fotografii din care vizitatorii site-ului inteleg de ce nu trebuie sa mearga in alta parte.

Policlinica Baba Novac reprezinta un castig pentru Romania, atat pentru ca are grija de sanatatea romanilor, cat si pentru aspectul clinicii si pentru aparatura moderna care exista aici.

Microundele sunt din ce in ce mai solicitate, fiindca oamenii au vazut cat de bine se simt dupa terapie, dar si la cabinetul de masaj se fac multe programari.

Nicio durere nu este lipsita de importanta si nu trebuie sa fie ignorata, fiindca este deranjanta, afecteaza dispozitia si in acelasi timp reprezinta un semnal.

In prezent, romanii care aleg policlinica Baba Novac pentru consultatii cardiologice vor gasi aici un mediu curat si modern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *