Cea mai simpatică motocicletă vine la JimJam

Cea mai simpatică motocicletă animată le ține companie celor mici în ultima lună de vacanță, odată cu maratonul „Ricky Zoom”, zilnic, în intervalele orare 17:10 – 18:02 și 20:21 – 21:08.

O animație digitală excelentă care-i va bucura pe preșcolari, dar cel mai probabil va fi distractivă și pentru cei de vârste mai înaintate, „Ricky Zoom” vine în viteză pe JimJam, în luna august, într-o porție consistentă.

Ricky Zoom este o motocicletă roșie care locuiește în orășelul Wheelford și care are un vis măreț: acela de a salva persoane din situații primejdioase, așa cum au făcut-o și părinții lui și idolul său, motocicleta Steel Awesome. Ricky este echipat până-n dinți cu mai multe gadgeturi pe care le folosește în operațiunile de salvare și simbolul lui este un Z. Nu de la Zorro, ci de la Zoom, numele de familie care e un indiciu legat de superputerea sa: faptul că poate atinge viteze fenomenale.

Wheelford este un adevărat oraș pe două roți, construit special pentru simpaticele motociclete, scutere și ATV-uri care locuiesc acolo, într-o comunitate strâns unită, mereu gata de ajutor și de sprijin. Iar localnicii din această comunitate sunt mereu disponibili să-l susțină pe Ricky în visul lui de a fi o motocicletă care participă la operațiuni de salvare. Fie că ajutorul vine de la mama sau tatăl lui, fie că e vorba de mecanicul comunității sau de motocicleta locală de poliție, Ricky se simte mereu în siguranță și încurajat.

Aventurile lui Ricky nu ar fi atât de amuzante dacă acesta nu ar avea prieteni foarte buni, și ei tot motociclete. Albastrul Loop Hoopla este specializat în teren plin de noroi și praf și îi place la nebunie să participe în cascadorii spectaculoase. DJ Rumble este un ATV verde, dar și un prieten foarte folositor la nevoie, pentru că are câteva unelte atașate și un braț robotic puternic. Iar Scootio Wizzbang este un scuter galben care dispune de o dronă și de câțiva roboți în miniatură.

Împreună, cei patru sunt „Bike Buddies” și își petrec zilele făcând curse între ei pe un circuit de viteză, încercând cascadorii noi în parc și ajungând, de multe ori din întâmplare, fix în mijlocul unor aventuri spectaculoase. Câteodată, o iau cu ei în peripețiile lor și pe Toot Zoom, sora lui Ricky, pe care acesta o adoră, însă care are tendința de a dezvălui detalii sensibile și amuzante despre fratele ei.

Până acum, seria de animație generată digital are două sezoane și 48 de episoade (cu câte două segmente pe episod), fiecare episod cu o durată de 11 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *