5 moduri de a purta un rucsac cu stil

Rucsacurile au trecut de pe holurile liceului la marile prezentari de moda si au ajuns astazi sa fie considerate accesorii statement. Acum sunt printre cele mai populare modele de genti de dama pe care o fashionista si le-ar dori.

Si totusi, cum sa porti un rucsac astfel incat sa arati elegant, nu adolescentin?

Iata 5 moduri de a purta un rucsac dama casual sau elegant, astfel incat sa arati chic.

1. Alege un rucsac dama piele ecologica

Poliesterul, nailonul si panza pot fi materiale de rucsac functionale pentru calatorii, dar sunt prea banale pentru a face o declaratie de moda. Cele mai bune rucsacuri sunt elegante si sofisticate, realizate din tesaturi fine precum piele ecolgica, piele de caprioara si chiar catifea pentru un aspect mai sofisticat.

Unul din cele mai bune magazine de unde poti cumpara rucsacuri dama ieftine, dar de calitate foarte bune si la preturi corecte este Adona.ro. Poti alege rucsacuri simple, cu detalii chic, potrivite pentru a fi asortate cu diverse tinute. Alege nuante mai sobre, precum negru sau maro, dar si culorii vii precum burgundy sau rosu, daca esti o fire mai nonconformista.

2. Detaliile frumoase sunt chic

Rucsacurile tip geanta au aproape toate un aer casual, asa ca pentru a arata sofisticat, alege unul cu detalii fashion. Fie ca vorbim de o inchidere din metal auriu sau un accesoriu chic, astfel de adaugari sunt binevenite unui rucsac.

3. Nimic prea siropos

Un lucru important de stiut despre rucsacuri este ca exista un stil care se potriveste fiecarei personalitati – de la feminin la rustic pana la indraznet. Cu toate acestea, prea multe detalii, culori savuroase, blana artificiala si stralucire sunt detaliile de evitat, astfel incat sa nu arati prea copilaresc.

In plus, unele rucsacuri sunt atat de mici incat ai crede ca au fost facute pentru o papusa! Un rucsac mic, roz este dragut pentru nepoti, dar femeile au nevoie de ceva mai pretios.

4. Poarta-l cu ceva modern

Gasirea rucsacului perfect este doar o jumatate a ecuatiei. Daca doresti sa arati fabulos purtand un rucsac la orice varsta, asociaza-l cu ceva modern si sofisticat. Alege haine cu detalii moderne pentru a arata chic, precum blugii skinny, corsete de strada, pulovere supradimensionate si geci cu aplicatii.

Tine cont de aceste aspecte si vei reusi sa arati impecabil purtand un rucsac dama indiferent de imprejurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *