Vrei sa folosesti pardoseala epoxidica, dar nu stii foarte multe detalii despre ea? Descopera tot ce trebuie sa iei in considerare!

Esti in plin proces de renovare a unui spatiu foarte generos din punct de vedere al dimensiunilor? Atunci te poti orienta catre pardoseli epoxidice: pardoseliindustriale.ro/pardoseli-epoxidice/, de care te poti bucura foarte multa vreme, datorita ingredientelor din care sunt realizate, dar si datorita felului in care se monteaza.

Din ce in ce mai multi oameni prefera astfel de pardoseli, in detrimentul celor din gresie ori din parchet laminat, iar lista de avantaje de care se bucura este una destul de generoasa!

Pardoseli epoxidice – ce sunt?

Pentru inceput, trebuie sa ai in vedere faptul ca pardoselile epoxidice sunt produse profesionale, cu ajutorul carora iti poti schimba locuinta personala complet sau cu ajutorul carora poti amenaja spatii generoase, in care sa deschizi un magazin ori un showroom de prezentare. Pardoselile sunt realizate pe baza de rasini epoxidice, fiind vorba despre materiale polimerice, in stare lichida, care se solidifica prin intermediul unei reactii chimice de polimerizare.

Durata de viata este una sporita

Unul dintre avantajele de care te bucuri atunci cand alegi sa folosesti pardoselile epoxidice este acela ca ele sunt extrem de rezistente pe termen lung. De exemplu, te poti bucura de o astfel de pardoseala chiar si pana la 10 ani, intrucat este termoizolanta si hidroizolanta. Asta inseamna ca vei avea intotdeauna o podea calda, iar pe timpul iernii nu vei mai nevoit sa porti nici macar papuci de casa in interiorul locuintei personale. Mai mult, te poti orienta catre aceasta solutie chiar si atunci cand vrei sa-ti pui incalzire in pardoseala, pentru ca rasinile epoxidice rezista foarte bine la temperaturi mari.

Uita de praguri si de plinte!

Daca atunci cand alegi sa-ti pui gresie si parchet laminat acasa, trebuie sa investesti si in praguri si plinte, pentru a obtine lucrari de calitate, despre pardoselile epoxidice trebuie sa stii ca se monteaza foarte usor pe suprafete generoase, fara sa mai fie nevoie si de alte accesorii. La final, vei obtine o pardoseala continua si compacta!

Ai la dispozitie o gama larga de modele

In functie de modul in care doresti sa arate o anumita incapere, poti alege dintre numeroasele modele de pardoseli epoxidice, pe care le ai la dispozitie din punct de vedere al design-ului. De exemplu, poti opta pentru un model simplu, clasic, intr-o culoare peste care sa poti pune orice tip de mobila iti doresti. Daca, in schimb, vrei o incapere mai sofisticata, trebuie sa stii ca pardoselile epoxidice pot avea modele cu totul deosebite. Colorate, cu imprimeuri ori cu anumite modele, pardoselile epoxidice sunt flexibile din acest punct de vedere!

Cum trebuie intretinute pardoselile epoxidice?

Cand vine vorba despre intretinerea pardoselilor epoxidice, trebuie sa stii ca ele sunt rezistente la praf, dar si la murdarie, iar atunci cand vrei sa le cureti, este suficient sa folosesti aspiratorul si apoi sa dai cu mopul. Nu uita, insa, ca pentru a pastra aspectul interesant al pardoselilor, trebuie sa le speli destul de des, mai ales daca ai investit intr-un model lucios!

De la PardoselilIndustriale.ro poti cumpara toate produsele necesare pentru realizarea unor pardoseli de calitate! Astfel vei reusi sa amenajezi spatii interesante, pe care sa le folosesti in interes personal sau profesional. Rezistente inclusiv la trafic intens, pardoselile epoxidice iti permit chiar si sa parchezi autoturisme pe ele sau sa organizezi targuri de prezentare! Apeleaza la o echipa de profesionisti, care se va ocupa de montaj in cel mai scurt timp!

Date de contact:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0766.526.542

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *