Vrei să faci o vacanță în MAURITIUS ? Nimic mai simplu, ROJU te ajută!

Timpul liber petrecut în vacanță și concedii ne ajută întotdeauna să ne relaxăm și să ne încărcăm cu energie. În timp ce activitățile destul de extenuante de la birou fac ca fiecare zi să treacă mai repede decât cea anterioară, avem nevoie de o pauză în care să spunem stop. Indiferent de destinațiile pe care le preferi, una dintre cele mai populare rămâne Mauritius. Nici nu este de mirare, întrucât se numără printre locurile special concepute pentru familie, cupluri și chiar locația ideală pentru o nuntă sau chiar pentru luna de miere. Aici ai parte de o natură mirifică, de o istorie îndelungată și de o cultură demnă de a fi descoperită. De asemenea, poți ajunge aici cu un charter Mauritius, care are plecare din București, întocmai la ora precizată pe bilet. Mai mult decât atât, în viitorul apropiat, roju.ro va putea oferi un charter cu plecare din Cluj-Napoca, Budapesta și Viena. Printre cele mai des practicate activități se numără scuba diving-ul, golful, shopping-ul și zilele de relaxare petrecute la SPA.

De ce să alegi Mauritius drept următoarea destinație?

La ora actuală, Mauritius se numără printre destinațiile de top, în care cu siguranță nu te vei plictisi. Pe lângă activitățile extrem de variate, aici poți avea parte de:

  • Timp plin de relaxare –  pe care să îl petreci descoperind vibranta capitală Port-Louis, Caudan Waterfront și Mauritan street food;
  • Plaje cu peisaje idilice – în special în zona de nord, unde le vei găsi pe cele mai turistice. De asemenea, poți să petreci timp și pe cele din sud, care pun la dispoziție peisaje de vis și un vânt puternic. În ceea ce privește plajele din est, aici vei găsi nisip deosebit de fin;
  • Activități acvatice – în această categorie se numără scuba diving-ul și altele asemănătoare;
  • Cultura SAGA – care te așteaptă să o descoperi și să te bucuri de ea;
  • Chamarel – unul dintre cele mai frumoase sate din zonă;
  • Zahăr, rom și ceai – respectiv unele dintre cele mai specifice băuturi din Mauritius.

Cum poți să planifici simplu și ușor o călătorie spre Mauritius?

Cel mai simplu mod de a-ți planifica o călătorie de vis spre Mauritius este să faci acest lucru în timp real. Cu ajutorul platformei roju.ro, ai la dispoziție acest lucru, întrucât platforma este una foarte stabilă și indică exact detaliile referitoare la ofertele în timp real. Mai mult decât atât, tarifele sunt prezentate cu toate taxele incluse, ceea ce înseamnă că folosind platforma poți să regăsești informațiile exacte cu privire la momentul în care este un zbor charter.

Dacă vrei să îți planifici o călătorie de vis într-o destinație exotică și plină de relaxare, ai la dispoziție posibilitatea de a-ți construi un concediu extrem de plăcut direct pe platformă. De asemenea, în cazul în care optezi pentru un resort de lux, poți lăsa cererea ta direct pe pagina cu oferte personalizate regăsită pe platformă.

Date de contact:

Manager: Traian Aurelian Iacob

E-mail: [email protected]

Mobil: +4.0752.200.003

Răspundem prompt pe WhatsApp, chat, Facebook sau telefonic la 0752.200.003

Rethink, Relax, Rejoy with ROJU.ro

#rojutravel #experientefrumoase

https://www.instagram.com/roju.ro/   www.facebook.com/roju.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *