Visezi să îți faci propriul salon de manichiură acasă? – Care sunt instrumentele de care ai nevoie

Dacă dorești să economisești banii pe care îi dai la saloanele cosmetice, află că poți obține o manichiură sau pedichiură impecabile chiar la tine acasă. Nu trebuie să cumperi o mulțime de accesorii pentru asta, ci să compui în mod inteligent propriul kit. Cu instrumentele potrivite și de calitate va fi posibil să îți îngrijești unghiile oricând ai timp și chef din confortul casei tale.

Trusa ta trebuie să includă: foarfeca pentru unghii și cuticule, pila, împingătorul de cuticule și cleștele.

  • Pilele

Există mai multe tipuri, cu granulație potrivită pentru fiecare tip de unghie. De exemplu, sticla este ideală pentru prelucrarea unghiilor fragile, iar metalul pentru unghiile groase.

  • Forfecuțele pentru unghii și cuticule

Acestea sunt vitale pentru manichiura clasică sau tivită, precum și pentru a ajusta lungimea unghiei.

  • Spatula și împingătorul pentru cuticule participă la îndepărtarea impurităților de sub unghii și aranjarea cuticulelor.

Ce trebuie să știi înainte să alegi ustensilele pentru manichiură?

Acum că știi ce trebuie să cauți pentru o trusă demnă de un nail artist respectabil, află câteva informații de bază despre rolul fiecărui accesoriu în procesul de manichiură-pedichiură.

Cleștii și unghierele

Cleștii sunt soluția perfectă dacă vrei să renunți la clasica forfecuță de unghii. Aceștia elimină cuticulele și sunt ideali pentru manichiură și pedichiură. Când alegi un astfel de clește, acordă atenție lamei. Aceasta este bine să fie dreaptă sau ușor curbată, iar muchia tăietoare să nu depășească lungimea de 15 mm. Cleștii pentru pedichiură sunt diferiți față de cei pentru manichiură. Primii trebuie să fie mai mari, fiind concepuți pentru unghii mai dure.

Forfecuțele

Forfecuța pentru cuticule perfectă este cea din oțel inoxidabil. Gifaz România îți propune o colecție atent selecționată de forfecuțe pentru unghii și cuticule, drepte sau curbate pentru unghii dure, respectiv pentru cele fragile. Ofertele disponibile pe site oferă truse complete de manichiură și pedichiură, dotate corespunzător cu instrumente profesionale pentru rezultate ca la salon. După realizarea pedichiurii ai și posibilitatea de a dărui picioarelor tale îngrijirea pe care o merită cu ajutorul produselor cosmetice pentru călcâie. Fie că ești nail artist și ai propriul salon, fie că preferi să îți faci unghiile acasă, pe gifazromania.ro găsești tot ce ai nevoie pentru rezultate satisfăcătoare.

Pile de unghii

Există pile cu granulație fină, din lemn, din plastic, sticlă, metal, carton sau spumă. Granulația fină este recomandată pentru unghiile fragile sau cele artificiale. Pila de carton retușează forma unghiei. Pila din spumă este potrivită pentru orice tip de unghie, dar este cel mai des folosită de manichiuriste cu experiență.

Atunci când alegi o pilă pentru unghii, fii atentă la formă. Aceasta trebuie să rezoneze cu forma unghiilor tale sau cu a celor tipuri de unghii cu care vei lucra cel mai des.

Nu concepe să îți neglijezi sănătatea mâinilor, indiferent de cât de plin îți este programul zilnic. Dacă nu ai timp să ajungi la salon, atunci urmează acest ghid și dăruiește-le unghiilor tale aspectul elegant, tipic unei doamne care se respectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *