Unde putem beneficia de un masaj erotic de top?

Daca ai terminat o zi epuizanta la birou, simti nevoie de o eliberare profunda si senzuala, iti doresti putina relaxare, dar fara ca nimeni sa nu stie poti incerca o sedinta de masaj la hotel.
Site-ul Confidential va pune la dispozitie o galerie cu 100% poze reale ale maseuzelor noastre, avand astfel posibilitatea de a alege maseuza sau maseuzele dorite.
Confidentialitate, senzualitatea, igiena si securitatea sunt aspecte primordiale pentru noi, asa ca nu veti fi nevoiti sa va faceti griji pentru nimic.Maseuzele salonului sunt certificate si merg periodic la cursuri pentru imbunatatirea tehnicilor masajului pentru a va putea oferi o sedinta de masaj erotic, sedinta de masaj in camera dumnevoastra de hotel.
Toate maseuzele sunt tinere, atrăgătoare, sexy dar și calificate, angajate legal și cu toate analizele medicale la zi.
In timpul sedintei de masaj erotic, maseuzele va pot oferi trei tipuri de masaj : se poate incepe sedinta cu un dus asistat, urmand a va aseza cat mai confortabil in pat, pentru ca maseuza sa va poate detensiona cu un masaj de relaxare, continuat cu un body masaj, un masaj mai senzual realizat cu anumite parti ale corpului ale maseuzei asupra corpului dumneavoastra, care are un rol de preludiu, totul culminand cu un final exploziv prin folosirea tehnicilor specifice masajului erotic.
Maseuzele se vor folosi de trupul lor, de mainile lor, de brate, de sani, de abdomen, de picioare pentru a va putea bucura de cel mai bun masaj efectuat vreodata.
Printre avantajele sedintei de masaj la hotel se numara faptul ca nu va mai fi nevoie sa te deplasezi, sa te imbraci sau sa iesi din confortul camerei tale pentru a te bucura de o sedinta de masaj erotic.
Dupa terminarea sedintei de masaj va puteti bucura de un dus asistat cu maseuza dumevoastra si dupa, va putetu odihni in patul dumneavoastra dupa retragerea maseuzei.
In concluzie, avantajele unei sedinte de masaj erotic la hotel sunt urmatoarele:
Economisiti timp
Nu va veti stresa in gasirea adresei salonului sau gasirea unui taxi
Va fi necesar doar sa va intindeti si sa va lasati pe mainile domnisoarei maseuze alese de dumneavoastra
Sa va relaxati si sa va bucurati
O alta posibilitate este ca va puteti bucura de o sedinta de masaj erotic alaturi de partenera dumnevoastra la camera de hotel, cu doua dintre maseuzele salonului Confidential.Finalul sedintei va fi unul senzual, personalizat si foarte natural, ca astfel sa obtinem placerea ta si a partenerei tale.Va veti simti ca si cand intrati intr-o lume de senzatii tari inmultit la doi si veti simti fluxul de energie si senzualitatea emanate de maseuzele salonului.
Sedinta de masaj erotic cuplu impleteste cele mai avansate tehnici de masaj erotic, corp la corp, un masaj relaxant si senzual care te va duce pe culmile placerii.
Masajul erotic la cuplu va fi o varianta extraordinara din punct de vedere al raportului pret-calitate si va veti declara cu siguranta multumiti.
Puteti lua in calcul inclusiv varianta ca dumneavoastra si partenera puteti finaliza altfel ceea ce au inceput maseuzele salonului Confidential dupa plecarea acestora.In cuplu, va puteti bucura impreuna de aceleasi senzatii, creadu-se astfel o legutura mai stransa intre dumeneavoastra si partenera.
O sedinta de masaj erotic dureaza 60 de minute si include urmatoarele:
15-20 de minute de masaj de relaxare profesionist
15-20 de minute de body-erotic masaj, un masaj special facut cu corpul ei senzual va excita fiecare parte din corpul dvs. Sedinta de masaj erotic va permite sa aveti contact corporal complet atunci cand corpul ei sexy si nud va va face sa va simtiti ca niciodata pana acum, iar secretul sta in tehnicile ei speciale de masaj
15-20 de minute masaj erotic cu finalizare, care este este un masaj erotic excitant ce include tehnici tantra profesionale aplicate pe zona genitala, pana la finalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *