Unde poti efectua ct cu substanta de contrast in Bucuresti?

Pacientii care sunt diagnosticati cu diverse afectiuni si care sunt trimise pentru a efectua un ct cu substanta de contrast au sanse mai mari pentru punerea unui diagnostic corect datorita nivelului de acuratete pe care il are dispozitivul. Fiind o tehnica medicala moderna si avansata, aceasta reprezinta o tehnica pe care medicii specialisti o aleg cu incredere in vederea tratarii pacientilor cu afectiuni medii sau grave. Afla si tu mai multe despre aceasta procedura din urmatorul articol!

In clinica medicala Romgermed poti efectua ct cu substanta de contrast

ct cu substanta de contrast

Procedura este una non-invaziva, nerureroasa si ofera o metoda caracteristica prin care poti identifica imagini de tip 2D si 3D ale diferitelor partin din corp, precum piept, abdomen sau creier. Ceea ce conteaza cel mai mult este chiar procedura de ct cu substanta de contrast, aceasta fiind o substanta care ofera o claritate mai buna si un procent de identificare mai mare al posibilelor afectiuni prezente la nivelul organismului.

Aceasta procedura reprezinta o tehnica care nu este dureroaasa, iar pentur un rezultat cat mai bun, pacientul va trebui sa respecte toate indicatiile. Astfel, inima, plamanii, ficatul, pancreasul, rinichii, glandele renale si alte organe sau tesuturi pot fi analizate prin intermediul unui ct cu substanta de contrast. Pentru pacientii care vor sa efectueze aceasta procedura decontata, acestia se pot prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, iar in vederea disponibilitatii se pot programa si pot efectua gratis aceasta investigatie.

Programeaza-te din timp la Grupul Medical Romgermed

Tomografia sau examinarea asigura pacientul ca se va bucura de o experienta placuta si de rezultate eficiente. Modul in care functioneaza acest procedeu se bazeaza pe calcule matematice si din fizica, intrucat este calculata densitatea din organismul pacientului. Am mentionat ca aceasta procedura este una sigura, in special datorita utilizarii fasciscului de raze X pe o anumita portiune din organism pe care ulterior o reproduce.

Software-ul pe care il foloseste permite reconstructia virtuala in mod exact a organselor, tesuturilor si a sistemului vascular, a coloanei vertebrale si a articulatiilor. Pentru obtinerea unei imagini mai clare, medicul specialist poate sa recomandate introducerea acestei substante. Programeaza-te din timp si ai grija de sanatatea ta efectuand toata procedurile necesare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *