Unde gasesti gama de produse Sano la preturi avantajoase

Sano este unul dintre principalii producatori israelieni de articole de curatenie pentru casa. Portofoliul de produse al companiei include peste 2.000 de articole auto-fabricate, inclusiv articole de toaleta si produse de igiena, scutece de unica folosinta, produse pentru incontinenta urinara pentru adulti, produse de curatare pentru uz casnic, detergenti pentru rufe, pesticide si repelenti de insecte si o gama de produse din hartie.

Solutii Sano

In gama de solutii Sano se gasesc produse pentru curatat suprafete, geamuri, spuma degresanta cu multiple intrebuintari, antimucegai, pentru indepartarea petelor de pe haine etc. Solutiile Sano combat eficient petele incapatanate pe care detergentii obisnuiti nu le pot elimina. Solutiile de curatat Sano contin oxigen activ, care indeparteaza eficient petele incapatanate de pe rufele albe si colorate, de pe suprafete lavabile, de pe pereti. De asemenea, dezinfecteaza, albesc si lumineaza.  Sunt disponibile Disponibil in recipiente de 1litru.

Sano antimucegai

Sano antimucegai indeparteaza eficient petele de mucegai si reziduurile de sapun din cazi, chiuvete, toalete, suprafete, perdele de plastic etc. Sano mucegai se utilizeaza saptamanal pentru curatare si pentru a preveni reaparitia mucegaiului.

Sano anticalcar

Indeparteaza scala deteriorata de calcar de la piesele interne ale masinii de spalat si asigura functionarea corecta a masinii de spalat in timp, imbunatatind performantele acesteia. Mentine elementele de incalzire curate, si de asemenea, este potrivit pentru masinile de spalat vase.

Detergent Sano

Detergent Sano este un detergent pudra de rufe biologic concentrate, pentru spalarea de mana sau la masina de spalat. Este conceput special pentru pentru cicluri de spalare cu apa rece si temperaturi scazute. De asemenea, detergent Sano este potrivit pentru toate masinile de spalat si toate tipurile de rufe, inclusiv pentru tesaturi delicate. Este disponibil in pungi de 2 kg pentru 20 de spalari. De asemenea, in gama vei gasi detergent Sano pentru pardoseli, ambalat in bidon de 2 litri. Detergentul Sano contine  enzime care indeparteaza petele si ofera o curatare minutioasa. De asemenea, este usor de utilizat si potrivit pentru toate tipurile de masini de spalat.

Sano balsam rufe

Sano balsam rufe este o solutie emolienta, antibacteriene, cu diferite arome de parfum. Sano balsam de rufe ofera 5 actiuni intr-un singur  produs: inmoaie si protejeaza tesaturile, parfumeaza, neutralizeaza mirosurile neplacute, are efect antistatic si favorizeaza calcarea usoara. Cu un plus de rezistenta si parfum de lunga durata, Sano balsam ofera prospetime de lunga durata, lasand rufele moi si frumos parfumate. Balsamul este disponibil intr-o gama de arome in sticle de plastic de 1 si 2 litri sau rezerva Sano balsam de 1 litru.

Sano Maxima

Detergentii de rufe Sano Maxima sunt produsi cu cele mai avansate tehnologii pentru a oferi o gama variata de solutii pentru rufe – in principal in ceea ce priveste indepartarea urmelor de alimente si a altor pete de pe haine. Toate tipurile de detergent Maxima includ componente de indepartare a petelor, sunt concepute pentru a proteja fibrele si culorile, sunt adaptate in special apei dure si sunt potrivite pentru toate tipurile de tesaturi si masini de spalat rufe.

De asemenea exista Sano Maxima balsam pentru rasfatul rufelor. Sano Maxima Javel este un antibacterian, excelent pentru indepartarea petelor. Sano Maxima BIO este ideal pentru ciclurile de spalare a rufelor la temperaturi joase. 

Sano Maxima Black este destinat in special pentru rufe de culoare inchisa. Sano Maxima Sensitive Baby este conceput pentru spalarea hainelor bebelusilor si a celor cu piele sensibila. 

Sano Maxima Advance este un detergent de spalare, cu o textura concentrata cu oxigen activ pentru petele incapatanate. Sano Maxima este ambalat in pungi de 2 kg pentru 20 de spalari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *