Un vestiar metalic scolar ii poate invata pe copii ce inseamna organizarea

vestiar metalic

Copiii s-au reintors la scoala si multi se vor confrunta din nou sau pentru prima data cu provocarea de a-si pastra lucrurile organizate. Echipamentul pentru ora de sport, manualele, caietele, telefonul mobil sau orice alt bun material cu care vin la scoala va trebui sa isi gaseasca un locusor intr-un vestiar metalic.

Responsabilitatea pentru lucrurile personale este bine sa fie invatata de la varste cat mai mici. Posibilitatea de a avea un spatiu pe care sa il organizeze singuri, dupa cum considera ei ca le-ar fi de ajutor, este in acest sens un instrument deosebit in dezvoltarea lor. Iata cate beneficii, la care poate nici nu te-ai gandit, pot aduce aceste piese de mobilier disponibile in oferta Viamond.ro!

Siguranta si protectia obiectelor personale

Unul dintre principalele argumente in favoarea prezentei unui vestiar metalic in toate mediile educationale este cel al securitatii. Acum, mai mult ca niciodata, elevii de toate varstele merg la scoala cu diverse bunuri valoroase si importante pentru ei. In haosul care apare de multe ori in mediul scolar se pot pierde usor diferite lucruri, iar perspectiva furtului este aproape imposibil de exclus.

Cand le pui elevilor la dispozitie vestiarele, le oferi un loc sigur pentru a-si depozita obiectele personale indiferent de valoarea acestora. Acest lucru nu inseamna doar o protectie mai mare pentru bunurile lor, dar si linistea sufleteasca pe care o obtin stiind ca totul este in siguranta. De asemenea, elevii, profesorii si parintii deopotriva vor fi feriti de neplacerile de a face fata consecintelor disparitiei bunurilor personale.

Toate modelele de vestiare sunt dotate cu tipuri de inchideri variate, cum ar fi manerul antiefractie, manerul cu inchidere din doua miscari sau cel cu inchidere in 3 puncte, inchiderea cu cifru mecanic sau cu cifru electronic si inchiderea cu moneda.

Responsabilitate si organizare

Un vestiar metalic ofera copiilor de toate varstele oportunitatea de a avea grija de propriile bunuri si de a-si organiza activitatile zilnice ca un adult. Asumarea responsabilitatii pentru obiectele importante reprezinta o lectie de viata pretioasa, care ar trebui introdusa copiilor cat mai curand posibil, insuflandu-le astfel sentimentul de respect pentru lucrurile personale si cele ale colegilor.

Aceasta abordare este semnificativ mai eficienta decat cea oferita de un rucsac sau ghiozdan in care materialele sunt ingramadite, aruncate sau imprastiate. Polita pentru incaltaminte, separatorul interior pentru delimitarea lucrurilor curate de cele murdare, suportul din plastic sau metal pentru agatat haina ajuta scolarii sa isi organizeze mult mai usor lucrurile intr-un vestiar.

Sanatatea scolarilor

Din punct de vedere stiintific, exista si un alt motiv foarte bun pentru care un vestiar metalic ar trebui intr-adevar adus in fiecare mediu educational. Studiile privind practicile elevilor mai mici, care trebuie sa aduca cu ei toate bunurile necesare pe tot parcursul zilei, au demonstrat ca acestia sunt mult mai predispusi la dureri de spate, dureri de gat, modificari ale coloanei si o varietate de alte probleme conexe.

In prezent, scolarii sunt adesea obligati sa transporte nu numai manualele traditionale si materialele de invatare, ci si laptopuri, tablete, smartphone-uri sau incarcatoare. Toate acestea suprasolicita capacitatea copiilor de a le transporta zilnic si le ingreuneaza drumurile dintre casa si scoala.

Fiecare vestiar metalic este casetat si ofera elevilor un loc sigur si convenabil pentru a depozita toate obiectele de care nu au nevoie imediat, recuperandu-le doar atunci cand le sunt necesare. Acest lucru nu numai ca elimina problema transportului unor ghiozdane grele, dar face fiecare aspect al procesului educational mult mai eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *