Un univers fascinant pentru adulti si copii 7+

Se spune ca omul pastreaza in sufletul sau toata viata o particula ramasa din copilarie, adica nu se maturizeaza 100% si acesta este secretul care ii permite sa se inteleaga perfect cu copiii.

In fata unei lumi frumoase, a unui univers magic toata lumea ramane muta de uimire, indiferent de varsta.

Sunt experimente care lasa participantii la ele fara cuvinte. O plimbare in jungla 3d cu simulatoare si efecte speciale are puterea de a-i duce pe cei care participa la ea pe culmile extazului. Caruselul trece pe deasupra apelor si cand sinele devin invizibile el continua miraculos sa mearga cu viteza. Din copacii falnici tigrii fiorosi sunt gata sa sara pe cei care calatoresc virtual in jungla. Zgomotele pline de viata sunt redate cu fidelitate. In apropiere se aud leii cum racnesc, maimutele scot strigate disperate, scorpionii se ating de mana, serpii veninosi cu limbi lungi, ascutite si bifurcate se apropie amenintator de tare de curajosii jucatori.

Orice experienta este un act de curaj. Cei care decid sa incerce vor constata cu maxima mandrie ca si-au depasit limitele.

Echipamentele, experimentele, jocurile virtuale introduc oamenii intr-o lume ale carei reguli trebuie sa le invete din mers.

Ele obliga oamenii la adaptarea suprema, iar castigul spiritual este imens. Se poate afirma fara exagerare ca prin tot ceea ce le propune vizitatorilor, Frenzyvr ii pregateste pentru viata si pentru viitor.

Aici este ca intr-un film interesant in care actorii principali sunt cei care rezerva locuri din timp.

Poate ca multi adolescenti isi doresc sa se poata urca pe blocurile infricosator de inalte ca Spider Man sau sa participe la raliuri printre nisipurile miscatoare. Copiii isi doresc sa se identifice perfect cu eroii lor din filme sau din desene animate, iar aceste jocuri si activitati le permit acest lucru. Adolescentii viseaza cel putin o data sa salveze lumea si o data cu ea persoana iubita si pe cei dragi.

In studioul prezentat mai sus dorinta se indeplineste si persoanele care vin sa petreaca o ora simt nevoia sa revina de cate ori au nevoie sa evadeze din realitate.

In acest loc se pot organiza zile de nastere, dar la fel de bine se poate daruit copilului sau tanarului o ora de experiente originale si cadoul va fi apreciat la adevarata sa valoare.

Aici se pot apropia frumos tatal si fiul care joaca in aceeasi echipa pentru a iesi din pestera plina de capcane mortale, pentru a gasi piramida in care se afla potiunea care va salva omenirea sau pentru a retrai si a afla secrete din timpul exploziei de la Cernobîl.

In acest loc nu exista pericolul infectarii cu virusul problema, fiindca sunt luate toate masurile de igiena si in sali este suficient spatiu ca oamenii sa pastreze distanta cuvenita.

Tatal si fiul care alcatuiesc impreuna echipa menita sa salveze lumea se vor bucura de momentele petrecute impreuna si se vor apropia foarte mult.

Iesirile in aceasta lume virtuala nu costa mult, nu necesita mult efort sau cumpararea unui echipament special, ci numai o rezervare online.

Impreuna un grup de prieteni, fratii sau tatal si fiii sai pot calatori in spatiu cu ajutorul echipamentelor, iar experienta va fi unica pentru ca pare reala.

Se aud zgomotele specifice, imaginea rasturnata a lucrurilor sugereaza deplasarea in spatiu mult diferita fata de mersul pe pamant.

Exista si simulatoare auto, dar si scene in care protagonistii participa la lupte crancene si solidarizeaza ca sa supravietuiasca. Este un loc ideal pentru adulti si copii 7+.

Totul este construit cu atentie, intre imagine si zgomote exista deplina concordanta, asa ca persoanele care aleg un experiment sau un joc vor trai experienta vietii lor si intr-o alta dimensiune.

Vin sarbatorile si parintii nu stiu cu ce dar sa isi surprinda copiii. Dulciurile, jucariile, rechizitele si dispozitivele sunt cadouri banale, de aceea Frenzyvr s-a gandit sa construiasca un univers fascinant in care ei sa isi doreasca sa vina si sa traiasca experienta dupa experienta.

Poate ca printre aceste jocuri si scene se ascunde lumea viitorului si in mod cert ca din acest studio se pleaca imbogatit spiritual cu multe invataminte.

Lumea tinde sa se tehnologizeze, robotii inlocuiesc din ce in ce mai mult oamenii si tot mai multi oameni se robotizeaza, imitand miscarile si comportamentele robotilor.

Omenirea fragila are nevoie de eroi care sa lupte sa o protejeze cu intreaga lor putere.

Preturile sunt afisate pe site, iar fiecare experiment este insotit de un video menit sa il prezinte sumar si sa creasca in acelasi timp curiozitatea celor care doresc sa viziteze acest loc.

Jocurile de dificultate medie sunt insotite de explicatiile necesare, informatiile fiind suficiente pentru a motiva o alegere sau alta.

Echipamentele speciale sunt utilizate in sali speciale pentru a fi puse in valoare de cadrul in care au loc simularile. Este bine ca tinerii sa vina singuri, insotiti de prietenii lor sau de parinti sau in grupuri mai mari ca bucuria sa fie deplina si experienta completa.

Din fericire, acest loc exista in Romania, in orasul Bucuresti si tarifele nu sunt atat de scumpe dupa cum merita, fiindca investitia in echipamente, in jocuri si in sali speciale a costat enorm.

Acest loc poate fi un refugiu in zilele geroase de iarna, in vacanta, cand nu se poate pleca din oras din diferite motive.

Aici domneste o atmosfera de sarbatoare, de aceea programarile sunt din ce in ce mai numeroase.

Prin diferite strategii, tinerii detin arme puternice, pot deveni invizibili, conduc masini nemaivazute si pot gestiona demiurgic timpul.

Cum sa nu se simta excelent in locul in care nu exista neputinta, fiindca si cele mai dificile probleme au o rezolvare sigura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *