Un credit IFN pentru persoane juridice este si prea bun, si adevarat!

De obicei, se spune despre unele lucruri ca sunt „prea bune sau prea frumoase sa fie adevarate” atunci cand conditiile de desfasurare, cel putin la suprafata, par incredibil de avantajoase. Totusi, exista si cazuri in care produsul sau serviciul respectiv poate fi „si prea bun, si adevarat”, pentru a parafraza expresia de mai sus.

Un credit IFN pentru persoane juridice se incadreaza la acest capitol, iar, parcurgand articolul in continuare, vei afla atat de ce, cat si de unde sa contractezi un astfel de imprumut, pentru a finanta activitatea curenta sau alte cheltuieli ale firmei tale mici, mijlocii sau aflate la inceput de drum.

Credit.ro, institutie financiara nebancara inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, ofera inca din 2009 diferite tipuri de credit IFN pentru persoane juridice, avand peste 10.000 de parteneri la activ si peste 500 in prezent.

Pe langa „factorii” profesionalism, promptitudine si incredere, acest furnizor puncteaza decisiv si in ceea ce priveste transparenta si accesibilitatea, dupa cum vei vedea in continuare. Astfel, oferta sa este incomparabil mai buna decat in cazul bancilor, care practica de obicei costuri ascunse si diferite „asteriscuri” la contract si solicita un dosar foarte „stufos” de acte si alte documente.

Un asemenea credit IFN pentru persoane juridice este preaprobat instant (in 10 minute) si acordat fulger, in maximum 24 de ore, iar dobanda ramane neschimbata (3% pe luna, 36% pe an) pe toata durata desfasurarii contractului, indiferent de fluctuatiile ROBOR sau ale altor indicatori financiari (recunoscuti pentru instabilitatea lor). In plus, beneficiezi si de o perioada de gratie de 7 zile la plata dobanzii, fara penalitati, in cazul in care intampini dificultati, pe termen scurt, in ceea ce priveste returnarea sumelor datorate.

De asemenea, pentru accesarea acestui credit IFN pentru persoane juridice, compania mentionata anterior accepta ipoteca imobiliara tip rang 1 asupra unui numar mare de proprietati: apartament, casa, vila, teren intravilan sau agricol, spatiu comercial sau industrial etc. Cat despre documentele necesare, numarul lor este redus: actele societatii (CUI, act constitutiv), documente financiare (ultima balanta si recipisa) si documentele privind ipoteca (act de proprietate, cadastru, intabulare etc.). In plus, „plaja” larga de valori ale sumei finantate (intre 9.000 de lei si 6.000.000 de lei) si perioadei creditate (intre 3 luni si 60 de luni, cu posibilitatea de prelungire) contribuie si ea la libertatea de personalizare si adaptabilitatea la specificul firmei pe care o conduci sau administrezi (buget, marime, nevoi etc.).

Nu in ultimul rand, Credit.ro acorda celor care solicita un credit IFN pentru persoane juridice beneficii care nu ar fi niciodata posibile in cazul contractarii imprumutului de la o banca. Pe langa calculatorul disponibil in paginile site-ului, care iti va arata valoarea totala de rambursat si rata lunara, in functie de suma pe care o vrei imprumut si perioada, vei afla si raspunsul la intrebari frecvente precum „Ce este creditul cu rate lunare egale?”, „Ce alte costuri suplimentare sunt?”, „Pot inchide creditul oricand?” sau „Pot vinde bunul imobiliar oferit drept garantie pentru credit?”. Desi poate parea greu de crezut, inclusiv raspunsul la ultimele doua intrebari este afirmativ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *