Un boiler electric, mai sigur dacă întreprinzi următoarele acțiuni!

boiler electric
boiler electric

Indiferent dacă locuiești la oraș sau la sat, este esențial să ai apă caldă în permanență, dincolo de imperfecțiunile sistemelor de termoficare sau de problema accesului la rețeaua de apă curentă. Pentru a te bucura de acest confort, este suficient să achiziționezi un boiler electric performant.

În momentul cumpărării, exista mai multe detalii de care trebuie să ții cont, pentru ca echipamentul să funcționeze în siguranță și cu maximă performanță pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp. Iată care sunt cele mai importante criterii cărora e nevoie să le acorzi atenție, pentru ca apoi să fii recunoscător pentru alegerea făcută!

La ce trebuie să fii atent când cumperi un boiler electric din oferta quickshop.ro?

Înainte de orice altceva, fiecare consumator ia în calcul două criterii fundamentale: posibilitatea preparării unui volum confortabil de apă caldă și nivelul de consum electric. Pentru ca ambele cerințe să fie cât mai bine satisfăcute, iată elementele ce trebuie luate în calcul!

• dacă echipamentul îți trebuie pentru bucătărie, pentru baie sau pentru întreaga casă,

• câte locuri de consum al apei calde, adică dușuri, căzi și chiuvete există;

• pentru câte persoane se asigură apa caldă în locuință;

• volumul rezervorului;

• puterea electrică;

• timpul de preparare a apei calde menajere;

• tehnologia rezervorului și izolația;

• modul în care este montat boilerul (vertical, orizontal sau vertical-orizontal);

• locul în care este montat aparatul,de exemplu sub chiuvetă ori deasupra acesteia,

boiler electric

Pe lângă toate aceste criterii tehnice și legate de instalare, la achiziționarea unui boiler electric e nevoie să ții cont și de producător și de eventualele reduceri oferite, de costurile de livrare și de perioada de garanție. Toate acestea pot să însemne economii considerabile pe termen lung.

Cum alegi un boiler electric în funcție de volum și putere?

În locuințele în care mai multe persoane consumă apă caldă atât în baie, cât și în bucătărie, este nevoie de un echipament cu rezervoare cuprinse, de regulă, între 50 și 100 de litri. În schimb, pentru chiuveta de bucătărie sau cabina de duș utilizată de o singură persoană poate fi suficient un produs cu rezervor de până la 35 de litri.

Pe de altă parte, timpul de încălzire a apei depinde de grosimea rezistenței și, implicit, de puterea electrică consumată de către echipament. Astfel, pentru boilere de același volum și putere, este recomandat să compari timpul de încălzire a apei, specificațiile referitoare la tipul de tehnologie și la izolația rezervorului, a supapei de siguranță, precum și criteriile de izolabilitate. În momentul în care consideră că lucrurile devin prea complicate, poți să apelezi cu încredere la consultații oferite de specialiștii magazinului online QuickShop.ro!

Într-adevăr, în ofertă se regăsesc zeci de modele de boiler electric, cu capacitate care pornește de la 30 de litri și ajunge chiar și la 1 000 de litri! Ele sunt produse de firme prestigioase, a căror calitate este recunoscută pe plan internațional, precum Ariston sau Ferroli. Există inclusiv echipamente de ultimă generație, pentru care este oferită posibilitatea de control prin intermediul internetului.

Studiază oferta magazinului online QuickShop.ro și alege acel boiler electric care se dovedește cel mai potrivit pentru a asigura confort în locuința ta! Tinand cont de specificatii, va functiona timp indelungat in deplina siguranta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *