Transparenta si legalitate in comportamentul unui angajator generos

Un angajator serios se cunoaste de la prima intalnire. Fie ca aceasta are loc in mediul online sau fata in fata, persoana care candideaza pe un post dispune de instrumente pentru a determina gradul de onestitate al angajatorului.

In primul rand, compania care doreste o colaborare frumoasa cu mana de lucru pe care o va angaja ofera un bonus in avans la angajare. Este dubios cand cineva obliga un tanar sa desfasoare o perioada de proba in care nu primeste niciun salariu. Intentiile bune se vad de la inceput. Cine procedeaza asa este posibil ca dupa implinirea perioadei de proba sa il declare inapt pe viitorul salariat si sa nu ii mai plateasca nimic pentru munca depusa.

Bonusul oferit la angajare este o forma de motivare prin care salariata intelege ca este apreciata si se mobilizeaza pentru a fi la inaltimea asteptarilor.

Un angajator transparent si onest nu pune conditii imposibil de indeplinit celor care doresc sa se angajeze, ci este flexibil si ofera oricui doreste posibilitatea de a munci si de a obtine venituri foarte mari in conditii de transparenta si legalitate – plata se face in conturi bancare romanesti.

De ce este important ca banii sa intre in conturi romanesti si sa existe legalitatea deplina atat in efectuarea tranzactiilor, dar si in achitarea impozitelor si contributiilor pentru angajatori? Primirea salariului intr-un cont deschis in Romania inseamna posibilitatea de a lua un credit foarte usor. In plus, nimeni altcineva in afara titularei contului nu poate extrage bani din acel cont. 10 000 de roni lunar inseamna 120 000 de roni pe an. Suma este destul de mare si in cazul in care o salariata ramane la nivelul salariului de debutanta timp de un an. Se poate insa ca in cel mai scurt timp sa ajunga la suma de 10 000 de dolari pe luna sau 30 000 de dolari pe luna si sa mai obtina si premii la concursurile organizate anual pentru rasplatirea performantei.

Un asemenea salariu permite:

-cumpararea unui apartament in rate in cele mai frumoase si bune zone din Bucuresti. In afara faptului ca ofera un salariu consistent, angajatorul negociaza ca salariata sa sa faca ratele direct la dezvoltator, sa se elimine toate comisioanele mari.

-cumpararea masinii dorite in leasing. Nu o masina de mana a doua, ci una noua si de lux, cu scaunele din piele fina, acelasi material fiind folosit si pentru imbracarea volanului, dar si pentru bord.

-operatii estetice in rate. Nu este vorba de o simpla operatie in valoare de 3000 de euro sau de 5 000 de euro, ci de interventii care valoreaza sute de mii de euro.

-excursii exotice in rate. Cine nu isi doreste la tinerete sa ajunga in Laponia, tara zapezilor vesnice sau in tinutul Aurorei Boreale? Cine nu viseaza sa ajunga pe plajele cu nisip vulcanic sau pe cele cu nisip alb, cu valurile turcoaz si toate cladirile de la tarm alb-stralucitoare cu multe flori rosii, albastre, galbene si roz?

Sunt atat de multe palate, castele, muzeee si locuri pitoresti de vazut, incat nu este suficienta o viata. La batranete, se vor depana amintiri din acele excursii de vis.

-accesul si mai ales posibilitatea de a cumpara din magazinele exclusiviste din oras. Persoanele cu venituri modeste nu indraznesc sa intre. In primul rand, pentru ca se simt complexate de evaluarea hainelor cu care sunt imbracate. Nu se poate intra cu imbracaminte care valoreaza 200 de lei intr-un magazin in care o pereche de blugi costa 1500 de lei sau 3000 de lei!

-vechime in campul muncii si o contributie mare la asigurari sociale pentru pensie. Se intelege ca perioada lucrata la studio va determina o pensie mai mare pentru toata viata.

Organizarea viitorului depinde si de spiritul prevazator al fiecarui model. De pilda, la un salariu de 10 000 de euro se recomanda solicitarea asigurarilor de sanatate si de bunuri, fiindca nu se stie niciodata ce se va intampla in viitor.

Un model abil se va inscrie la o facultate si va lupta sa isi ia licenta pentru ca nu poate ramane in studiou pana la peste 40 de ani, cu toate ca reprezentanta studioului nu precizeaza faptul ca varsta si aspectul fizic pot exclude pe cineva de la aceasta ocupatie.

Discutia cu Andreea de la resurse umane decurge atat de frumos, incat de dragul ei multe fete se prezinta la interviul de angajare.

Modelului i se acorda asistenta din prima zi de lucru, in plus, are la dispozitieo echipa tanara, empatica si talentata, alcatuita numai din doamne de treaba care fiecare isi vede de treaba ei.

In camere este cald iarna si racoare vara, miroase placut, baia este aproape, mobila eleganta si confortabila. Securitatea modelelor este asigurata, in plus identitatea lor este tinuta sub tacere, stiindu-se cum judeca societatea alegerile unor oameni deosebiti.

Nimeni din Romania nu le va vedea pe fete in timp ce isi desfasoara activitatea pentru ca site-ul este vizibil din strainatate.

Exista sansa ca salariatele care vor sa lucreze de la domiciliu, fiindca au aceasta posibilitate, sa fie acceptate de catre angajator.

Modelele videochat beneficiaza de portofolii foto-video pe care le pot utiliza mai tarziu pentru a obtine un post de model prezentare lenjerie intima.

Indiferent de ora tarzie din noapte, pe site-ul Money-studio este de serviciu cineva care doreste sa prezinte beneficiile videochatului fara sa streseze vizitatoarele care nu stiu la ce sa se uite mai intai. Unele privesc frumusetea fetelor si costumele acestora, altele imagini cu camerele de la studio, exista poze martor de la petrecerile de vis organizate de studio pentru angajatele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *