Tot ce trebuie sa stii despre Brexit pentru a calatori in UK in 2021

Transport persoane Romania-Anglia dupa Brexit - cu ajutorul Romfour.com

Incepand cu 1 ianuarie 2021 Marea Britanie stabileste noi reguli de calatorie pentru toti turistii straini pe care ar fi bine sa le stii inainte de achizitionarea unui sejur sau a unor bilete pentru transport. Un lucru este cert, toti cetatenii UE pot vizita UK pentru o perioada de sase luni fara obligativitatea unei vize. In aceasta perioada se poate intra de mai multe ori in tara, insa nu se poate locui efectiv. Prin urmare, daca ai in plan sa calatoresti in UK in 2021, alege un transport Anglia – Romania cu autocarul si bucura-te de acest privilegiu.

CUM RAMAI IN ANGLIA ODATA CE AI INTRAT?

In cazul in care calatoresti in Anglia si doresti sa prelungesti vizita pentru o perioada mai mare de sase luni va fi necesar sa depui o cerere pe site-ul GOV.UK. Vei primi viza daca indeplinesti toate conditiile necesare. In principiu, acest lucru este valabil mai mult persoanelor care intentioneaza sa obtina un loc de munca in UK, care doresc sa continue studiile sau care doresc pur si simplu sa locuiasca in Marea Britanie. Se va percepe o taxa de santatate pentru imigrare care permite accesul la sistemul de sanatate din Maria Britanie prin intermediul Sistemului National de Sanatate si va fi verificat cazierul judiciar. Atentie! Viza poate fi refuzata daca exista anumite infractiuni pe care statul nu le accepta!

In rest, daca esti un simplu vizitator sau trebuie sa participi la diverse conferinte sau cursuri scurte, nu esti obligat sa depui o cerere pentru a obtine viza. Poti calatori in Anglia in scop turistic, ori poti merge in vizita la rude sau prieteni fara sa fi nevoit sa depui cerere pentru viza si sa platesti taxe in plus. Va fi in continuare la fel de usor de intrat in UK, accesul fiind permis pe baza actului de identitate si a pasaportului.

CARE ESTE PROTOCOLUL PENTRU TRIMITEREA PACHETELOR DIN SI SPRE ANGLIA?

Prin serviciul de coletarie de la Romfour ai posibilitatea de a opta pentru un transport colete Anglia fara prea multe batai de cap. Totul este foarte simplu. Fie apelezi numarul de telefon alocat pentru acest serviciu pentru a face o rezervare in ceea ce priveste coletul pe care doresti sa il trimiti, fie accesezi site-ul online. In cazul in care alegi cea de-a doua varianta trebuie sa introduci urmatoarele date: orasul de plecare, orasul de sosire, data transportului, modalitatea de ridicare (de la agentie sau de la alta locatie), greutatea si numarul de colete. Protocolul este cat se poate de simplu, pe langa datele mentionate anterior va trebui sa notezi pe colet destinatarul cu toate datele de contact.

Romfour este solutia ta pentru a calatori si trimite colete in Anglia simplu si usor. Transporturile se realizeaza in conditii de maxima siguranta, sunt confortabile datorita autocarelor eficient dotate, iar coletele trimise ajung intacte la destinatar. Opteaza pentru Romfour si bucura-te de cele mai frumoase calatorii si de cele mai bune servicii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *