Toate firmele de construcții să apeleze la mine, cică primarul din Bolboși are de muncă și nu vă găsește!

Gheorghe Bilea - PNL - Primar Bolbosi.

Am înțeles domnule de ce se află aproape în paragină școlile din Bolboși, cică primăria nu găsește de vreo 2 ani firma de construcții care să se ocupe de treabă și să primească banii la sfântul așteaptă.

Cică sunt vreo 1.600.000 de lei pentru a pune la punct școlile Bolboasa și Valea. Dar banii unde sunt oare, că am înțeles că nu prea sunt, așa că…

Iată ce spune ilustrul primar din Bolboși, domnul inginer Gheorghe Bilea de la PNL:

,, La noi marea problemă a firmelor de construcții este că nu au personal. Nu au efectiv cu cine lucra. Să nu mai punem și problema banilor, că le este frică de faptul că nu le achităm la timp. Oamenii nu mai vor să muncească în construcții . V-am spus că abia am găsit o firmă după 2 ani care să înceapă lucrările la una dintre școli. ”

Noi știm bine că sunt probleme financiare la primăria Bolboși de ceva timp. Cât să mai dăm vina și pe vechiul primar? Cică domnul primar ar vrea să facă … are cu ce, n-are cu cine. Și Iordache, un șmecheraș de Gorj parcă a zis că nu se fac multe în Gorj că oamenii sunt puturoși pe aici. Dar hoți, hoți mai sunt? Sunt destui, dar la nivel înalt!

One thought on “Toate firmele de construcții să apeleze la mine, cică primarul din Bolboși are de muncă și nu vă găsește!

  1. Anonim,domnule primar din 1986 de când am plecat eu din sat valea nu sa făcut absolut nimic…Toti care ați fost la conducerea comunei ați făcut pentru voi dar pentru comunitate nimic,absolut nimic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *