Toata lumea opteaza in prezent pentru Becuri LED – Sunt mult mai eficiente!

Economiseste cu noile sisteme de becuri LED

Schimbarea unor becuri LED este in general un lucru simplu. Dar nu toata lumea este capabila sa faca asta. Este important sa urmati corect anumiti pasi pentru a configura corect niste becuri LED.

Becul este format dintr-un soclu, un balon de sticla si un filament in interior. Balonul este fie gol, fie umplut cu un gaz inert. O lampa cu halogen este un tip de bec care utilizeaza un proces chimic pentru a preveni evaporarea filamentului. Acest proces face ca vaporii de metal sa se depuna inapoi pe filament, ceea ce face ca becul sa dureze mai mult.

Bucura-te de cele mai multe avantaje

becuri led

Becurile LED dureaza mult mai mult decat becurile traditionale. Acest aspect se refera la economisirea de bani pe termen lung pentru ca va trebui sa cumparati mai putine becuri LED.

Costurile de intretinere vor fi, de asemenea, mai mici, deoarece becurile LED dureaza mai mult decat becurile traditionale. Aceste becuri LED produc lumina cu diferite tonuri de culoare. Aceste lumini sunt foarte usor de utilizat si pot fi folosite in toate tipurile de conditii si medii. Cu toate acestea, pot fi daunatoare mediului, deoarece contin o cantitate mica de mercur. Becurile LED sunt mult mai bune pentru mediul inconjurator, deoarece nu contin materiale si substante daunatoare.

Scurt istoric despre aceste becuri cu LED

Primele becuri LED cu consum redus de energie au fost dezvoltate in anii 1960.

Au produs doar lumina rosie. Existenta LED-urilor albastre si a LED-urilor de inalta eficienta a dus la dezvoltarea primului „LED alb”. Acest LED a folosit un strat de fosfor pentru a converti partial lumina albastra emisa in frecvente rosii si verzi, creand o lumina alba. In 1998, in China apare primul brad de Craciun iluminat cu becuri LED.

Philips Lighting a incetat sa mai caute lampi fluorescente compacte in 2008 si a inceput sa-si concentreze bugetul de cercetare si dezvoltare pe iluminatul cu astfel de sisteme de iluminat. In 2009, Philips Lighting North America a devenit prima companie care a prezentat becuri LED ca alternativa la becul standard de 60 W A-19.

Gasesti becuri led la super preturi in magaziul online LED Concept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *