There is no place like home – când acasă ai un fotoliu Masatto

Acasă – un termen care parcă te unge pe suflet. Chiar și cuvântul acesta parcă redă o stare de calm, bine și bucurie. Este locul tău sigur, în care te refugiezi după orice zi grea sau obositoare. Momentul în care calci pragul casei este în general momentul în care te liniștești și toate problemele parcă dispar.

Singurul lucru care lipsește de acasă, de care ai parte în concediu probabil, este serviciul de spa, unde îți relaxezi toți mușchii. Totuși, cu ajutorul fotoliilor de masaj de la Masatto poți obține acest serviciu chiar la tine acasă. Fotoliile acestea sunt mai mult decât obiecte de mobilier, sunt parteneri de încredere care îți pot reface forțele exact atunci când ai cea mai mare nevoie.

scaune cu masaj de la masatto

Fotoliile Masatto – doar beneficii și avantaje

Ce investiție mai bună ai putea face decât una care îți readuce forțele și puterea de a continua zilnic? Optează pentru oricare dintre aceste scaune cu masaj disponibile la Masatto, pentru că vor aduce o schimbare pozitivă și semnificativă în viața ta.

Nu mai ai nevoie de nimic altceva acasă, dacă ai un fotoliu Masatto. Acesta poate fi considerat secretul unei vieți mai liniștite și relaxate. Este disponibilă pe site o gamă variată din care îl poți alege pe cel care se pliază pe toate dorințele tale. Nu trebuie să îți faci griji că nu ai spațiu pentru el, deoarece poate fi poziționat chiar și într-un colț al camerei, pe care îl poți considera colțul tău de relaxare.

Totuși, datorită designului elegant, modern și inedit, cu siguranță vei vrea să îl faci piesa centrală a camerei. Fiecare membru din familie se poate bucura de programele care te poartă pe culmile relaxării și stării de bine.

Fiecare program aduce o nouă stare de “ooh…!”

În funcție de fotoliul ales, fiecare are câte un program cu care se afirmă. Acesta este unul dintre cele multe motive pentru care sunt atât de preferate de clienți. Pentru că fiecare îl alege pe cel care se pliază nu doar pe fiecare mușchi al corpului său, ci și pe dorințele sale.

Unele dintre cele mai preferate programe este sistemul Zero Gravity, deoarece preia toată tensiunea acumulată în mușchii spatelui și o dispersează. Este un program centrat pe coloană, care aduce picioarele la un nivel mai ridicat decât nivelul inimii. Astfel, toți mușchii se relaxează, în timp ce sunt masați de șina SL care merge pe curbura coloanei.

Pentru a vizualiza toată gama de produse accesează site-ul și pentru mai multe informații sună la numărul de telefon +40 756 478 789. Cu o comandă plasată poți fi mai aproape de starea ta de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *