Televiziunea AMC încheie anul cu filme captivante la orice oră

Ultima lună de toamnă aduce telespectatorilor mai multe motive de a se cuibări în confortul casei, urmărind filmele pe care televiziunea AMC le-a pregătit.

Actorii celebri vor fi la ordinea zilei, iar poveștile cu impact vor face deliciul privitorilor, îndemnându-i să rămână în fața micilor ecrane.

Sloganul noii campanii de imagine AMC, ”Filme captivante la orice oră” descrie cel mai bine oferta postului de televiziune, astfel încât în orice moment din zi sau din noapte, telespectatorii pot urmări filme și seriale aclamate de critici, așa cum este ultimul sezon din ”Better Call Saul”, ori producții ce fac parte din lista celor ce trebuie vizionate cel puțin o data-n viață, precum ”The Green Mile” (Culoarul Morții) cu Tom Hanks.

În luna noiembrie, AMC poartă telespectatorii prin toate stările și sentimentele, de la agonie, speranță și neputință – prin filmul ”Patimile lui Hristos” –  producția lui Mel Gibson nominalizată la 3 premii Oscar, în care joacă și actrița româncă Maia Morgenstern – la acțiune, ambiție și adrenalină – prin filme precum ”Kickboxer”, ”Asasini” sau câștigătorului premiului Oscar ”Inglourious Basterds” al lui Quentin Tarantino, trecând și prin râsete și comedie cu ”Malavita: o familie criminală” și ajungând la dramă  cu ”Diamantul Sângeriu”, nominalizat la 5 premii Oscar și groază, prin filmul ”Sărbătoarea Morții Mele”.

AMC promite filme de excepție, nu doar în luna noiembrie, ci pe tot parcursul anului! Este locul perfect pentru destindere, pentru acțiunea care depășește imaginația, pentru poveștile care fac diferența și au puterea să schimbe vieți și destine.

Televiziunea AMC este disponibilă în pachetele marilor companii de cablu din întreaga țară!

AMC Networks International (AMCNI) a crescut, în ultimii ani, investițiile în România pentru a asigura telespectatorilor acces la conținutul atractiv și popular al televiziunilor din portofoliul său.

AMC înseamnă filme captivante la orice oră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *