Te pregatesti de bacalaureat? Ia meditatii la matematica!

Stim cu totii cu perioada aceasta in care scoala s-a mutat in mediul online, copiii au intampinat numeroase dificultati in special in ceea ce priveste o serie de materii necesare atat pe parcursul vietii, cat si la finalizarea unui ciclu scolar.

E de la sine stiut ca bacalaureatul reprezinta un pas extrem de important. Iar visul oricarui parinte este ca al sau copil sa poata absolvi cursurile liceale prin luarea acestei diplome de finalizare de studii, de preferat, cu o nota cat mai mare, care sa le ofere un potential plus catre studiile viitoare.

Matematica a fost dintotdeauna una din cele mai dificile materii, indiferent de varsta sau nivelul la care s-a studiat. Asadar, nu e nimic gresit in faptul ca unii copii nu reusesc sa faca fata materiei si sa si-o insuseasca pe deplin, intampinand adesea dificultati pe parcursul procesului de invatare. De asemenea, procesul de invatare este cu atat mai anevoios cand un profesor nu poate preda pe intelesul tuturor, dat fiind si unicitatea perceptiei si a intelegerii fiecarui copil in parte, mai ales cand vorbim de clase numeroase si cu atat mai mult de distantarea care distrage tot mai mult interesul copiilor.

Astfel, daca al tau copil nu reuseste sa asimileze informatiile necesare in ciuda eforturilor pe care le depune, timpul inca nu este pierdut si se poate pregati corespunzator pentru finalizarea bacalaureatului cu brio apeland la meditatii matematica cu profesor calificat.

Investind in aceste meditatii vei investi in tine si/sau in viitorul copilului tau, nu doar in simple cursuri pentru a trece bacalaureatul cu succes.

Care sunt avantajele unor meditatii in particular, la matematica

Dupa cum aminteam si anterior, in ciuda eforturilor pe care le depun in aceste zile profesorii, poate fi destul de greu sa poti tine in frau o “mana” numeroasa de copii, chiar daca deseori, copilul isi da intreaga atentie. Fie ca e distras de diferite aspecte, fie ca nu intelege anumite lucruri iar timpul e mult prea limitat sau scoala online e mult prea anevoioasa ca sa primeasca explicatiile de la profesor (sau ii este teama sa puna o serie de intrebari potrivite), toate aceste lucruri se pot transforma intr-un gol imens in cunostintele sale. Cu cat timpul va trece si cu cat se vor acumula in teorie noi cunostinte, cu atat copilului ii va fi mai dificil sa inteleaga si sa gaseasca logica tuturor notiunilor, fapt ce va afecta implicit si performantele sale pentru finalizarea studiilor.

De aceea, este bine sa nu lasati timpul sa treaca  si sa-i oferiti suportul necesar prin intermediul unor meditatii.

Meditatiile particulare au numeroase beneficii.

In primul rand, dumneavoastra puteti alege un profesor dedicat cu care acesta sa lucreze, prin intermediul unei platforme online specializate – cautmeditator.ro .

Aceasta platforma va pune la dispozitie toate informatiile de care puteti avea nevoie privind experienta meditatorului si date relevante despre activitatea acestuia, de la profesori mai tineri, pana la profesori mai in varsta, cu totii bine experimentati.

Copilul va beneficia de propria lui sesiune de indrumare, ceea ce inseamna ca poate renunta la inhibitii si neplaceri, bucurandu-se de intreaga atentie a profesorului meditator care are scopul de a-i insusi acestuia cat mai multe cunostinte privind materia si necesarul pentru Bacalureat. Nu va mai fi distras de vorbele si de activitatile altor colegi, lucru care va contribui la mentinerea atentiei pe tot parcursul sedintelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *